in ,

Lagu KPOP Paling IN Sampai 2018

Sumber gambar: matichon.co.th/lifestyle/news_962931/attachment/snsd

Put your hands UP girls kalau korang peminat tegar KPOP! Do you guys wanna know some of TRENDING KPOP songs yang pernah atau sedang ‘MENGHANTUI’ rakyat Malaysia since beberapa tahun yang lepas. Let’s check it outtttttttt~~~

NOBODY by WONDER GIRLS

via GIPHY

Calling for fan girl kumpulan WONDER GIRLS! Siapa ingat yang dulu lagu Nobody ni pernah ‘menghantui’ diri ramai rakyat Malaysia sampai melekat dalam kepala tak kira masa. Sampaikan ramai yang buat video parody tarian lagu tu sebab that time lagu Nobody sangat IN! Tapi sayang, dengar khabar yang sekarang team Wonder Girls dah bubar…

GANGNAM STYLE by PSY

via GIPHY

This one yang paling buat rakyat Malaysia macam kena sampuk sebab lagu ni dah la catchy lepastu tarian pun boleh tahan kelakar. Just imagine baru beberapa hari lagu ni masuk dekat Malaysia, dah belambak video tarian ni dekat Youtube sampai TRENDING satu dunia.

GEE by SNSD

via GIPHY

Jom menari semuaaaa~~ Excited betul bila dengar lagu Gee ni kan sampai automatik rasa nak menari ikut rentak lagu. Nak tahu tak yang Girls Generation ni one of girl group yang paling terkenal dan berjaya dekat Korea Selatan.

DDU-DU DDU-DU by Black Pink

via GIPHY

Yazzzzzzzz tak perlu nak explain kenapa lagu ni layak masuk dalam list lagu paling TRENDING even baru release tahun ni sebab memang ramai kena ‘sampuk’ bila dengar part ‘ddu-du ddu-du’. Mesti korang sendiri hafal lirik lagu dengan tarian sekali kan. Shoooooo cute!

DNA by BTS

via GIPHY

Girls, antara 5 list yang LUNARIA bagi ni, mana satu yang paling korang minat? Jom la share dengan LUNARIA sikit lagu apa yang korang paling loveeeee!

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Perfect Instagram #OOTD? Here’s How!

Powernya Sarrah Salihan!