in ,

Lagu Korea Hilangkan Stress! Oh Yeah! Oh Yeah!

Sumber Gambar: https://www.idntimes.com/

Muzik tak pernah mengecewakan sesiapa! Kalau rasa terganggu atau stress, dengar lagu sangat membantu untuk  tenangkan kita.. Betul tak #Lunagirls? Ada setenagh orang suka karaoke untuk hilangkan stress.. kalau korang nak cuba boleh dengar playlist ‘Karok Time’ di Hot X! Tapi untuk K-Pop lover, LUNARIA nak tanya, lagu yang mana akan menceriakan hari korang dan naikkan semangat? Ni antara senarai lagu favorite LUNARIA  bila tengah stress!

BLACKPINK – BOOMBAYAH

via GIPHY

Eii! Tak sabarnya nak tengok BLACKPINK perform lagu ni dekat Malaysia! Lagu ni sangat sangat sesuai untuk naikkan semangat, lagi-lagi kalau dengar sambil tengok video clip dorang.. rasa macam nak menari sekali! Haha! Tengoklah arrangement lagu dorang, boleh buat jantung berdegup kencang tau. Argh!! BLACKPINK cepatlah datang..

TWICE – DANCE THE NIGHT AWAY 

Sumber Gambar: https://www.allkpop.com

Lagu ni sedikit catchy dengan lirik lagu yang manja-manja gitu, tarian yang lemah lembut dan video clip  pemandangan yang cantik! Dengan element macam ni, ia membuatkan lagu Twice membantu kita untuk kuranan stress tau! Walaupun hanya mendengar je pun dah cukup cair!

SUNMI – GASHINA 

Sumber Gambar: https://weheartit.com

Ha! Siapa tengah sedih sebab crush dah ada girlfriend tu? Korang bolehlah dengar lagu ni untuk move on. Huhu! Kalau #Lunagirls tengok video clip tu,  korang boleh nampak betapa tenangnya dia release stress dengan menari! Thumbs up, Sunmi! We feel you. 

EXO – LOVE SHOT 

via GIPHY

Alahai! Bukan lagu je menenangkan tapi tengok ahli kumpulan EXO pun dah boleh cair! Boleh demam sis lepas tengok video clip dorang dengan tarian power tu! Ummi tak nak comment banyak-banyak, korang kena layan lagu ni dulu sebab memang padu! Tengok muka handsome dan comel pun dah boleh melupakan hari sis yang sendu harini #sobsob haha!

Apa lagu K-pop favorite yang #Lunagirls layan? Meh share dengan LUNARIA.. Mana tahu boleh membantu team LUNARIA dekat office yang tengah stress tak dapat cuti ni.. haha!

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Stop! Jangan Sabun ‘Bunga’ Kita!

Say No To Bocor Dekat Sekolah!