in ,

Lagi WIN BFF Pun Kaki Game!

Sumber gambar: PointsPrizes

via GIPHY

Adik beradik tak minta main game? Jangan risau, apa kata ajak BFF kita main game! Lepas ni lagi senang nak ajak main PUBG atau PLATO terus ajak and confirm ONZ je! Lagi best kalau BFF tu jenis yang layan je kita bila nak main game tak kira masa. #Lunagirls nak tahu tak apa yang best kalau BFF kita pun sama kaki game jugak?

BANYAK TAHU BENDA BARU

via GIPHY

Maybe kawan korang tu lagi kaki gamer berbanding korang! Haa bila dah bergabung berdua tu mesti banyak benda baru tentang game yang akan korang akan kongsikan! Antaranya background tentang game or trick how to win the game. Lepas tu bila dah pandai main game tu, boleh la spend time together sambil lawan siapa yang lagi power. Hehe!

DAPAT LUANGKAN MASA SAMA-SAMA

Sumber gambar: Sweety High

Daripada membawang je waktu jumpa, why not ajak main game pula? Tak ada la buang masa sangat kan? Hehe! Maybe korang dah lama tak jumpa tapi selalunya kalau berbual mesti waktu awal-awal je and lastly confirm bergosip. Tapi jangan la asyik main game je bila tengah lepak, sis pun rasa stress juga.. bergaul sikit please!

SENANG NAK BELI HADIAH

Bagi makeup dah biasa kan untuk girls? Jom la cari apa-apa console or game yang boleh kita beli for our BFF tu. Tak ada la susah nak fikir kan sebab banyak pilihan game dekat pasaran. Confirm BFF korang rasa happy sangat bila dapat hadiah tu.

JOIN TOURNAMENT SAMA-SAMA

via GIPHY

Dah nama pun BFF kaki game, mesti la boleh join tournament sama-sama. Jarangkan dengar girls yang main game ni so bila ada kawan, boleh la teman sekali… Tak ada la korang rasa segan waktu tournament tu. Kalau dua-dua menang sekali fuhh syok la hadiah selalunya mesti lumayan tau!

Siapa kata ada kawan kaki game ni bosan? Ehh tapi korang kena juga pandai bahagi masa untuk bersocial sama-sama and main game juga. Takut nanti tak habis main game, friendship pun tah ke mana..

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Oppssie! Minat Artis Jangan Sampai Kecewa…

Sebelum Beli Mask, Korang Kena Tahu Ni!