in ,

Kuasa Baru Frozen 2 Lagi Kuat?

Sumber gambar: https://www.youtube.com/watch?v=cGD6_HLXSd8

Let it go….. let it go…..

Tak sabarnya nak tunggu Frozen 2 bulan November ni.. #Lunagirls minat movie ni tak? LUNARIA tak sabar nak tengok.. Sebab dengarnya trailer Frozen 2 ni mendapat sambutan yang baik! Korang dah tengok ke belum trailer tu?  Actually girls, ada banyak spoiler dan spekulasi tentang cerita ni tau..

MUSIM

via GIPHY

Kalau dulu hanya ada musim sejuk, tapi untuk movie baru ni ada yang kata ia melibatkan 4 musim which is musim panas, sejuk, luruh dan bunga.. Ada juga yang kata 4 elemen tu adalah air, api dan udara. Hurm.. #Lunagirls rasa 4 elemen ni kuasa baru Elsa ke tak? Atau Anna yang akan ada kuasa? Fuhh, kena tengok ni..

KUASA

via GIPHY

 Anna, Elsa, Kristoff, Olaf dan Sven tinggalkan Arendelle dan pergi ke hutan lama untuk mengetahui asal usul kuasa Elsa dan selamatkan kerajaan mereka!  Perjalanan mereka sangat mencabar tau sebab kena lawan raksasa, dan pelbagai makhluk lain! Kuasa Elsa pun semakin kuat dan dia dah dapat kawal kuasa dia.. Kalau tengok trailer, Elsa ni mampu berjalan atas laut! Wow!

NEW CHARACTER

Katanya ada dua karakter baru yang akan ada dalam movie baru ni! Dan mereka mungkin anak kepada Anna dan Kristoff.. Sebab kalau tengok betul-betul, karakter perempuan ni menyerupai Anna. Tapi… benda ni belum disahkan lagi sama ada betul ke tak? Karakter ni akan di alih suara oleh Evan Rachel Wood dan Sterling K. Brown.

Katanya Frozen 2 akan lebih adventure, fun dan lebih mendebarkan.. Kalau dulu lagu Frozen, Let It Go menjadi fenomena, movie terbaru ni agaknya lagu apa pulak yaa? Ish tak sabar rasanya nak tengok, haa #Lunagirls yang tak tengok lagi trailer, pergi  tengok sekarang!

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Tak Payah Pergi Zoo, Dalam Bilik Pun Ada Harimau!

Nak Karaoke Lagi Senang Dengan iOS 13!