in ,

Jangan Jealous With My #GirlSquad

Image Source: Overland Park Cheer Squad

Hyee #Lunagirls! LUNARIA excited nak kongsi dengan korang tentang kawan! Sebab berkawan biar beribu, berkasih? Haippp belum boleh lagi…hehe! Jom kita usha few types of friend yang kita tak perasan kita ada! Sambil tu cuba check dalam circle friends korang ada jenis yang macam ni tak?

via GIPHY

BFF FOR LIFE!
#BestFriendForever yang kita akan hangout and share secrets too! Someone yang akan jadi tempat kita luahkan perasaan, dan korang akan tak suka orang yang sama dekat sekolah Opss! Hewhew… Dan yang penting, kalau BFF tak datang sekolah, kita pun rasa nak ponteng sama! Right?!

#SQUAD
Dah nama pun squad confirm lah satu geng kan! Kalau waktu rehat dekat sekolah, akan duduk satu meja! #youcantsitwithus rule!! Walaupun semua dari kelas yang berlainan, tapi bila plan untuk skip kokurikulum atau lepak mall mesti tak hal beb!

via GIPHY

PERNAH KAWAN DULU!
Yang ni pelik sikit! Sebab kalau terserempak dekat sekolah kita akan awkward! Hewhew~ Dulu pernah kawan but not now! Haha! Contohnya, sebelum ni korang pernah sama tadika atau pernah naik satu van atau kawan baik masa sekolah rendah! Basically dia pernah jadi kawan kita dulu!

KAWAN TAPI BUKAN KAWAN?
Dan yang paling rare! Dia kawan but not really a friend! Also known as, friends with benefit! Ops!! Hehe! For example, kawan tuition, kawan sekelas sebab BFF atau squad #Lunagirls kelas lain ataupun kawan rumah sukan! Ala, kiranya korang kawan dengan dia sebab tak nak nampak loner! Kan? Hewhew~~

via GIPHY

 So #Lunagirls perasan tak jenis-jenis kawan macam ni sekeliling korang? Tak kisah lah kawan jenis apa pun, yang penting berkawan biar ikhlas okay #Lunagirls!!

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Aplikasi Selesaikan Soalan Math? Senangnya!

Oopsie, Salah Teknik Pakai Mask Lah Pula…