in , ,

Kawan Kata Fesyen Macam Orang Tua? Try Tips Ini!

Sumber gambar: www.thedailybeast.com

Girls, korang tengah cari gaya yang sesuai? Sekarang ramai teenagers bergaya macam orang dewasa kan? Tapi setiap orang ada gaya dan taste masing-masing! Selagi boleh try and error, kita boleh je cuba.. cuma jangan over please! Hehe!

Sumber gambar: https://bit.ly/2Sxh4lc

Harini LUNARIA senaraikan beberapa style pakaian teenagers yang tengah hot sekarang ni…

SWEATSHIRT

Sumber gambar: Get

Pergi mana-mana mall mesti nampak ada girls yang pakai sweatshirt. Tak kisah la dekat shirt tu ada gambar K-Pop atau random corak sekali pun.. Siap ada orang pakai sweatshirt tu even tengah panas terik matahari tau! Haha! Tapi kalau #Lunagirls kurang tahan panas, better pakai sweatshirt yang nipis sikit okay?

KNITWEAR

Sumber gambar: Where To Get It

Feeling ala-ala K-Pop sikit bila pakai knitwear ni! Hihi! Sekarang dah banyak seller online jual pakaian knitwear and korang boleh beli dengan harga yang murah! Walaupun nampak tebal tapi bila pakai tak panas pun… Sebab kain baju knitwear seakan-akan di kait dengan benang and texture kain tu pun lembut dan sejuk!

BOMBER JACKET

Sumber gambar: Tumblr

Nak nampak lagi style and trendy? Selain sweatshirt, bomber jacket pun antara one of girl’s favorite style! Gayakan pula dengan jeans biru, wow! ONZ terox sis! Style macam ni nampak simple untuk girls yang still mencari gaya pemakaian.

SELUAR POLIS TRAFFIC

Sumber gambar: Twitter

Biasa tak nampak seluar ni? Hehe! Nampak je simple ada satu line dekat tepi tapi actually seluar ni agak mahal sebab berkualiti tinggi. Seluar ni trending pada tahun 2018 sebab bukan teenagers je yang pakai, tapi selebriti tempatan pun suka pakai juga tau!

Apa yang penting korang kena bijak mix and match setiap outfit untuk nampak stylish! Kalau ada antara #Lunagirls yang kaki fesyen, jom la share dan komen sikit gaya korang dengan LUNARIA!

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

PUBG Who? Kita Ada Game Legend Okayy

Cable Charger Korang Legit Ke Fufu Tu?