in , ,

#LunaExplores: Jadi Kreatif Hanya Dengan Bleach!

Sumber gambar: www.redbubble.com

Hi #Lunagirls! Hmm, pernah terfikir tak nak buat apa dengan barang lama especially when it comes to clothes? Haa kalau pernah, Lunaria ada solution for you girls! And yang paling penting and fun, #Lunagirls boleh create your own design!

via GIPHY

Bahan-bahan nak design baju sendiri ni senang je! #Lunagirls perlukan highlighter, peluntur and baju lama! Beside dapat baju “baru”, #Lunagirls juga pada masa yang sama, recycle baju lama. Kan dah save the earth tu! Mesti nak tahu macam mana nak buat kan? Make sure tengok the full video okay? Have fun and love you girls!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments