in ,

Instafamous Single Mungkin Korang Boleh Usha

Sumber gambar: Instagram @itsdshazal / Instagram @omgfaiz

Fuhh, berderet ya Instafamous yang ada dekat Malaysia. Daripada budak sekolah sampai yang dah kahwin. Ehh, yang still single pun ada ramai juga rasanya.

Korang pernah terfikir nak bercinta dengan Instafamous tak? Alaa, ada ramai Instafamous dekat Malaysia, confirm ramai juga yang tengah single. Ehh, kami bukan nak mengajar korang pergi mengurat mana-mana Instafamous, tapi kalau dah jodoh nak buat macam mana betul tak? Hehe! Since dekat Malaysia ada ramai sangat Instafamous, kami rasa macam nak bagi list Instafamous yang maybe tengah single dan korang boleh try usha line, good luck!

DAHLIA RIZAL

Haihh this girl.. siapa tak fall in love dekat dia? Kami di LUNARIA pun ada crush dekat dia, inikan  pula boys out there. Bila tengok je dia post gambar atau Instastory rasa nak senyum je. Dengan kulit dia yang flawless dan gaya ambil gambar yang onz terox, buatkan dia ada ramai followers setia. Boys maybe akan suka dia sebab dia cantik dan pandai bergaya. Tapi as a girl, kita maybe akan tertarik dengan dia sebab kulit muka yang flawless bak kulit baby! Dia juga boleh dikatakan rajin melayan followers. Di Twitter ramai boys yang cuba untuk flirt dengan dia tapi nampaknya dia macam kalis cinta sebab sekarang pun dia tengah fokus belajar. Tapi maybe boys boleh cuba mengurat dia lepas dia habis belajar, hehe!

FILDZA DANIEL

Girls, korang pernah tengok tak this cute boy? Dia pernah viral sekejap awal tahun haritu sebab dikatakan sebagai salah seorang cikgu praktikal yang handsome! At first Fildza post gambar dia pakai baju kemeja dan name tag di Twitter dengan caption macam nak mengajar murid. Terus gambar dia jadi viral sebab ramai yang persoalkan kenapa waktu zaman mereka sekolah dulu tak ada cikg praktikal yang handsome macam itu. Amboi, suka betul masing-masing ya. Rasanya Fildza masih single juga sebab tak pernah pula tengok dia post gambar mesra dengan mana-mana perempuan. At the same time, satu lagi video dia ‘memasak’ viral juga sebab kononnya dia nak mula masak, padahal nak tunjuk kecomelan diri! Amboi, bukan main tau awak!

SYAFIKAH RAHMAN

Image result for kembar aiman tino
Sumber gambar: Instagram @pykarhmn

Wowww, sekali pandang memang muka dia sebijik macam Aiman Tino! Pernah dulu dia viral sekejap sebab muka dia serupa dengan Aiman sampai ada yang kata mereka kembar yang terpisah! Tapi memang rezeki untuk Syafikah sebab lepas isu tu, dia jadi terkenal dan sekarang dia dah jadi duta untuk produk dan juga model tudung. Ehemm, dengar kata dia pun single juga. Boys boleh cuba masuk line, mana tahu suara dia pun sedap juga macam Aiman Tino ke? Kalau korang tengok gambar Syafikah dengan Aiman pun memang sebijik guys. Kira dia macam Aiman Tino versi pakai tudung. Kalau nak tengok gambar dia lagi, jangan lupa follow IG dia tau.

FAIZ ROSLAN

View this post on Instagram

shooooooort hair.

A post shared by MUHAMMAD FAIZ (@omgfaiz) on

Lama tak dengar khabar Faiz Roslan betul tak? Dulu bukan main setiap bulan ada je cerita tentang dia. Ada je benda viral yang dia nak buat, tapi so far sekarang Faiz macam dah slow down sikit aktiviti dia di Instagram. Tapi yang pasti sekarang Faiz tengah single ya girls! Korang boleh try DM dia untuk berkenalan. For those yang memang follow perkembangan Faiz daripada dulu, korang ada tengok video dia dekat dapur rumah mak dia siap bertudung sarung lagi.. But now no more video di dapur! Faiz sekarang dah tampil dengan imej rambut panjang dan berwarna warni. Banyak juga video baru yang dia buat tapi tak viral macam dulu.

Kalau nak bagi list Instafamous yang memang betul-betul single rasa macam susah pula. Sometimes mereka lebih suka keep their relationship as private as they can! Tak semua orang suka nak share private life mereka pada umum. Kita ingat mereka single, rupanya dah bertahun bercinta atau pun dah berkahwin.. contohnya Tajul!!

What do you think?

-37 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Sejarah Kenapa Sekolah Wujud Sehingga Kini

5 Aktiviti Boleh Dilakukan Jika Bosan Di Rumah