in , ,

Instafamous ‘Over Famous’ Mengalahkan Artis!

Sumber gambar: Instagram
Sumber gambar: Instagram Lunaria

Siapa Instafamous #Lunagirls kenal dan follow? Apa yang buatkan korang follow mereka di social media? Sekarang ni dah terlalu ramai Instafamous yang ramai followers mengalahkan artis tempatan tau.. Tapi agaknya followers tu legit ke fufu? Ops! Nak tahu siapa yang terlebih famous and followers? Teruskan scroll ke bawah ya girls..

SITI SYASYA ROSAELMI AHMAD / @Asyalliee

Sumber gambar: Instagram Asyalliee

“Macam cantik je, macam comel je”… Haa siapa ingat lagi lagu ni? Kalau korang nak tahu, Asyalliee ni mula terkenal disebabkan video lama Keek beberapa tahun lepas.. Selepas video Asyalliee viral, nama Asyalliee mula disebut dan sekarang bergelar Instafamous! Asyalliee punyai followers seramai 1.3 juta.. Dahysat!

ADIRA SALAHUDI / @Adirasalahudi

Sumber gambar: Instagram Adirasalahudi

Model and founder beauty product... Tu la kerjaya Adira yang terkenal dengan wajah yang putih macam snow! Mula dulu dia hanya buat job as a model baju dan tudung tapi sekarang dia dah jadi founder product lipstick! Sekarang, dia dah ada seramai 574 ribu followers! #Lunagirls follow Adira tak?

TYRA KAMARUZZAMAN / @Tyrakmrzmn

Sumber gambar: Instagram Tyrakmrzmn

Dah la cantik, pandai berdikari, bijak atur strategi bisnes… No wonder la followers Tyra ni dah cecah 323 ribu! Sebelum Tyra terkenal, dia pernah kena kecam dengan satu isu yang buatkan dia viral dekat social media. Tapi benda tu tak buatkan Tyra down, malah Tyra terus bangun dan sekarang dah jadi a founder of a beauty product! Sangat sesuai dijadikan idola kita #Lunagirls!

ATIERAH ZULFATIE / @Beby_toratora

Sumber gambar: Beby_toratora

Atierah atau nama ‘manja’nya, Beby Tora ni terkenal sebab selalu buat review makanan di Instagram dan ada followers seramai 490 ribu! Sebelum bergelar Instafamous, Beby Tora ni bukan la orang yang senang tapi sebab usaha dia untuk ubah nasib keluarga, now Beby Tora berjaya! BTW, last week dia baru je dirikan rumah tangga.. Tahniah Beby Tora!

Antara ramai-ramai Instafamous yang Ainaa senaraikan di atas, siapa agaknya yang korang bakal follow di Instagram? Jom la share dengan Ainaa.. Kalau Ainaa sekarang follow Tyra, sebab dia cute sangat! Hihi! Eh, tapi ada satu account Instagram yang korang KENA follow iaitu @Lunariamy! Cepat tekan follow now okay..

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Phone Paling Sesuai Untuk Gamers! 📱⚔️

Kelab & Persatuan Paling Gempak Dekat Sekolah!