in , ,

Hidup Korang Onz Dengan Adanya Ini…

Sumber Gambar: https://www.parents.com/

via GIPHY

“Eii! Mana nak fokus dengan sukan, exam lagi… stress, argh!”. Hai #Lunagirls merungut apa itu? Ala! Kesiannya, sibuk ke itu dah masuk pertengahan persekolahan. Jangan stress, jangan sedih tau girls! Ummi ada untuk membantu korang hihi. Jadi penyelesaian untuk masalah korang ini senang je girls, dimana korang kena buat jadual harian.

via GIPHY

Jadual harian? Ala! Jadual ini sama je macam jadual kelas itu, cuma kita yang kena tentukan bila nak kena belajar, bersenam dan rehat. Lagi-lagi kalau korang dah tahu apa permasalahan korang, lagi senanglah nak tentukan. Jadi kalau korang nak tahu lebih lanjut, boleh tengok video Ummi dekat bawah ini.

Ha! Mudahkan #Lunagirls, jangan lupa konsgikan video ini dengan girls squad korang ataupun crush “Oppa” kita, baru lah boleh berjaya sama-sama hihi.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Kenapa Ada Game Free, Premium Dan Freemium?

Cik Bunga Sihat, Kita Pun Happy…