in , ,

HELLO! Kalau Dah Toxic Friend Tu Mengaku Je La…

Sumber gambar: Rask Media

via GIPHY

Hi #Lunagirls, ehemmm nak tanya sikit. Korang mesti ada ramai kawan tak kira la dekat sekolah ke, social media or dekat tempat tuisyen sekali pun. Hmm tapi sejauh mana keikhlasan kawan korang tu? Adakah diorang suka tengok korang berjaya atau suka condemn setiap apa yang korang buat?

LUNARIA tahu yang toxic friend ni memang ada dekat mana-mana sekali pun and diorang ni jenis macam susah nak buang. Lagi sakit hati kalau ada ‘kawan’ yang suka kutuk, kritik, jatuhkan semangat kita ni ialah BFF sendiri!

Urghhh geram tau sampai Ainaa sendiri rasa emosi. Hmm maybe sebab Ainaa pun ada toxic friend kot? Hehe! So Ainaa ada a few cara untuk handle ‘kawan’macam tu. Apa pun kalau korang sendiri ada ‘kawan’ jenis macam tu, jom share macam mana korang hadapi diorang tu semua.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

#LunaExplores: ‘ASMR’ Cik Bawang Makan Bawang

Sambut Birthday Dengan Bajet Ciput!