in ,

Happy Birthday Jaehyun! Ini Fakta Menarik Tentang Heartthrob NCTzen!

Sumber gambar: channels.vlive.tv

Saeng-il chukahamnida…saeng-il chukahamnida…saranghaneun uri Jeahyun-ie…saeng-il chukahamnida…Yeay happy birthday heartthrob NCTzen Jaehyun! Sebab hari ini birthday dia! 

NCTzen pasti sudah tahu hari ini adalah hari lahir heartthrob mereka iaitu Jaehyun. Seperti kebanyakan NCTzen tahu, Jaehyun memang tak selalu kongsi banyak hal tentang dirinya. Disebabkan ahli kumpulan NCT ramai, nak tahu banyak tentang mereka agak susah sikit dan Jaehyun pun macam kita tahu karakternya memang agak cool dan antara yang kelakar dalam NCT. Jadi sempena hari ini adalah hari lahir Jaehyun, hari penuh cinta orang cakap tarikh 14 Februari, jom kita tengok beberapa hal yang menarik tentang Jaehyun NCT! 

‘97-LINE

Sumber gambar: bias wrecker

Untuk korang yang belum tahu, Jaehyun ada geng dia sendiri bergelar ‘97-liner. Selain Jaehyun, antara kawan-kawan dia yang ada dalam group ’97 line lagi adalah Jungkook BTS, Bambam dan Yugyeom GOT7, Cha Eunwoo, DK, Mingyu dan The8 dari SEVENTEEN dan beberapa orang lagi. Woah! Geng ’97 line ini semuanya memang kacak belaka.. Bukan setakat itu sahaja, mereka juga multi-talented dalam banyak hal termasuk Jaehyun.

JAGA KULIT

Sumber gambar: gramho

Walaupun Jaehyun jarang kongsi apa tips kecantikan kulitnya yang flawless itu tetapi dia pernah cakap apa yang dia lakukan setiap hari adalah cuci muka dengan bersih menggunakan pencuci muka, selepas itu wajib gunakan toner dan pakai krim pelembap setiap hari. Itu antara rahsia kulitnya kelihatan halus sahaja. Jadi, korang bolehlah cuba cara Jaehyun selepas ini dalam rutin harian korang.

CASPER

via GIPHY

Dulu sewaktu Jaehyun tinggal di Amerika, dia digelar Casper sebab kulit dia yang sangat putih dan cerah itu. Sebab itu juga dia reti berbahasa English. Dan NCTzen! Korang dah tengok ke video dia cover lagu I Like Me Better dari Lauv? Memang sweet sangat Jaehyun cover laguitu.

HEALTHY LIFE

Sumber gambar: kstarlive

Selain itu, Jaehyun sangat suka menjalani kehidupan yang sihat sebab kalau korang nak tahu dia suka swimming, suka tidur awal, bila bangun tidur dia akan minum air masak dulu, rajin kemas rumah dan banyak lagi! Bukan setakat itu sahaja, lately ini juga Jaehyun siap cakap yang dia suka pergi gym sebab dia nak cover balik semua makanan yang banyak dia dah makan! Comel je

Hmm, mungkin ada beberapa fakta tentang Jaehyun ini korang boleh ikut sebab ia bagus untuk diri korang juga. Selain itu, kalau ada antara yang tak kenal korang bolehlah cuba dengar lagu-lagu NCT sebab mereka sangat berbakat. Ahli NCT pun memang rajin buat vlog, cover lagu, cover dance dan banyak lagi.

Untuk abadikan gambar-gambar menarik Jaehyun, korang boleh kumpul dan masukkan dalam satu photobook! SuperDeals ada tawaran hebat untuk 40 pages gambar dengan harga yang berpatutan.. Korang boleh klik sini! Selamat Hari Jadi Jeeahyun!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Kawan Lelaki Atau Kawan Perempuan Lagi Best?

Lara Jean Curang Dengan Peter Kavinsky?! #toalltheboysilovedbefore2