in ,

Handsomenya Dia! Boleh Ke Nak Try?

Ehemm, korang  ada crush dekat mana-mana hot boys atau senior dekat sekolah tak? Best friend korang mesti selalu suruh cucuk jarum kan. Tapi apa agaknya perasaan korang kalau ‘cinta’ ditolak oleh crush yang wajahnya persis Andy Bernade? Ouchhhh sakit hati sis! Let’s check it out macam mana nak tahu yang crush korang pandang sebelah mata je.

via GIPHY

 

DIA BLUETICK JE!
Haa benda macam ni memang simple. Kita sendiri kalau tak suka dekat someone mesti malas nak layan kan? Sama je macam crush ni… Walaupun kita dah excited dapat text dia, tapi selamba je bagi bluetick dekat kita! Whattt?! 

REPLY SEPATAH DEMI SEPATAH
Kalau dia reply, korang confirm melompat dan menjerit kan? Haha! Tapi bila tengok dia reply pun macam nak tak nak, mesti sedih kan? Chill okay girls, walaupun korang suka dia sangat, simpan sikit excited korang tu okay!

TAK SUDI STUDY GROUP & LEPAK 

via GIPHY

Lepas habis waktu sekolah, korang rasa macam nak ajak dia study dekat library. Tapi dia macam biasa la bagi macam-macam alasan untuk taknak keluar dengan korang. Bukan setakat ajak study je, ajak lepak hujung minggu pun dia taknak. So, apa maksudnya tu girls?

TANYA PASAL KAWAN LAIN
Part ni paling sakit hati kan… Korang yang crush dekat dia tapi rupa-rupanya dia tengah tangkap cintan dengan your own BFF! OMGGGGGGGG! Sakitnya hati girls!!! Kalau dah sampai macam ni, maybe dah sampai masanya untuk korang angkat kaki dan lupakan dia buat selama-lamanya, teruskan focus pada study je.

via GIPHY

MAMPU TENGOK JE

Kalau kategori  mampu tengok ni sama je la kalau korang crush dekat mana-mana selebriti sebab memang takkan dapat girls! Mungkin korang boleh teruskan tatap gambar crush tu dekat Instagram je…

Orang dah taknak, takkan korang nak terhegeh-hegeh lagi? Hello girls! Kita ni mahal okay… Kalau crush tu tak balas cinta korang, then forget about it! Simpan je perasaan tu dekat orang lain atau lagi best tak payah ada perasaan dekat sesiapa.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

#LunaExplores: 5 Tocang Senang Untuk Ke Sekolah!

#LunaExplores: “Burn The Stage” Movie Trailer