in ,

Game Android Tanpa Internet!

Sumber Gambar: http://lakeinnisfree.blogspot.com/

Berita baik untuk pengguna android, #Lunagirls tahu tak yang sekarang ni korang boleh main game yang menarik tanpa internet. Mesti macam tak percaya kan yelah sebab sekarang semua benda memerlukan internet, ni LUNARIA share senarai game tanpa internet.

MAZE: SHADOW OF LIGHT

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Game yang katanya mempunyai garfik terbaik macam Nintendo Switch, ditambah dengan game play yang menarik. Dah boleh bayangkan game ni mesti gempakkan?

DOODLE ARMY 2: MINI MILITIA

Sumber Gambar: https://apkpure.com

Salah satu game perang offline terbaik di Android, sebab game ni game play dia biasa je tapi game dia yang buat nampak power. Game ni korang boleh pilih mode dan menggunakan beratus senjata yang tersedia. Fuh! Mesti akan kecoh gila bila main.

DARK KNIGHT – STICKMAN FIGHTING

Sumber Gambar: https://apkpure.com

Game platform 2D yang biasa je tapi boleh lah dimainkan time bosan, tak ada internet. Dalam game ni korang akan jadi manusia yang ada ilmu seperti sihir, warrior dan banyak lagi lah tapi game ni ada iklan walaupun offline kenalah sabar haha.

WARHAMMER 40,000: FREEBLADE

Sumber Gambar: https://www.pockettactics.com

Game yang akan disukai oleh orang yang main PS4 sebab katanya grafik sebiji macam PS4 tau.Β Gameplay yang mudah sebab korang kena hancurkan lawan dan robot-robot yang ada je.

TRIAL XTREME 4

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Katanya boleh melancarkan kelajuan adrenalin sebab dalam game ni korang akan naik motor dan melintasi beberapa tempat yang akan buat korang hayun phone korang punya hihi. Kalau jatuh habis lah mati, kalau berjaya sampai ke akhir tahiah ye.

Siapa kata game tak ada internet tak best? Kalau korang tak download, korang takkan tahu best nya macam mana. Game ni boleh lah buat layan bila tak ada internet, mana tahu tiba wifi ke telco buat hal adalah benda kita boleh buat dari terus bosan.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Ariff Bahran Jadi Pengawas Surau Sekolah?

Step Legit Untuk Pakai Make Up!