in ,

Finally It’s Weekend! Jom Cuba Aktiviti Ni!

Sumber gambar: www.logolynx.com

Hi #Lunagirls! Yay, seronoknya esok sabtu! Haa boleh lah kita bangun lambat sikit kan? Hihi! Apa plan korang untuk weekend ni? Since peperiksaan akhir tahun dah selesai, weekend ni korang rehatkan minda okay? Harini LUNARIA nak share beberapa aktiviti yang you and your squad buat!

via GIPHY

Jom picnic! #Lunagirls boleh picnic dekat taman, sungai, tepi pantai, dekat KLCC park pun boleh! Hihi! Kalau nak picnic tak memerlukan bajet yang besar pun girls! Korang boleh buat sandwich tuna, kek batik atau pun salad buah-buahan! Psst, kalau nak senang, korang beli je nasi lemak dekat kawasan rumah..hihi!

via GIPHY

Movie Marathon! Hujung minggu adalah masa yang paling sesuai untuk #Lunagirls tengok balik movie yang korang terlepas! Yelah, tak kan nak tengok movie on school night kan, hihi, so weekend ni korang tengok movie yang still on cinema okay? Plan satu hari with your squad baru lah best! 

via GIPHY

Cafe Hunting! Kalau sebelum ni #Lunagirls selalu lepak with your squad dekat restoran biasa, kali ni boleh cuba lepak dekat fancy cafe pula! Sambil lepak hipster cafe tu, #Lunagirls boleh OOTD sekali dan jangan lupa tag Instagram @Lunariamy okay? Mana tahu lepas ni kita boleh sama-sama! Hehe!

via GIPHY

Untuk #Lunagirls yang suka lakukan aktiviti fizikal dan adventure,  korang boleh try pergi District 21 Park! Fuhh best beb! Korang boleh melompat, terbang, memanjat, main gelongsor, semua ada! Dan yang lagi best, untuk weekend District 21 Park ada buat promotion tau! Yass! Korang boleh terus klik sini untuk beli tiket masuk okay? Tapi minta permission parents dulu tau! Hehe!

Apa pun aktiviti #Lunagirls minggu ni, just have fun okay! Psst, kalau LUNARIA nak buat girls day out with out beloved #Lunagirls, excited nak join tak? Tunggu tau, jangn lupa follow Instagram, Twitter dan Facebook @Lunariamy okayy!

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Kali Pertama Shopping Online? Senang Je..

Kenapa Girls Dan Coklat Boleh Jadi BFF?