in ,

Fenomena Tudung ‘Puteri’ Mira Filzah Masih Panas

Sumber gambar: Lunaria.com.my

Still tak terlambat lagi kalau kita nak cakap tentang gaya tudung Mira Filzah dalam drama Sweet Dreams? Rasanya ramai lagi yang masih tak boleh nak move on lagi daripada drama itu termasuklah Ainaa.. Haha!

 

Sumber gambar

Since drama Sweet Dreams masih lagi jadi sebutan ramai, maka dah ramai girls out there cuba buat gaya tudung macam Mira dalam drama tersebut. Semuanya manis-manis je dengan gaya tudung simple macam tu. Ada juga siap OOTD dengan gaya pakaian Mira.

Cuba korang tengok semua girls ni, cantik-cantik belaka. Yang dah memang cantik jadi bertambah cantik. Tapi bila sekali pandang, tengok muka semua macam lebih kurang sama je. Lagi comel budak kecil tu la, eeeiii bukan main dia nak bergaya ala-ala Mira Filzah juga kan. Tercabar sis dekat sini sebab adik tu lagi cute!

View this post on Instagram

woot wooot woot malam ni episod akhir drama sweet dreams haha kemain laaa layan drama ni entah mcm mana boleh terjebak! dengan itu, nahh Anim share satu lagi cara tudung Putri versi warna baby blue tau. Yang haritu warna merah mak ngahh. pastu ada extra tutorial jugak ❤️ cuba la nanti korangg mana tahu jumpa jodoh tak semena mena 🤣 . . on my lips @faraalipbutter Orchid Vanilla 🌸

A post shared by FARAHANIMRAZAK (@farahanimrazak) on

Actually bukan susah mana pun buat gaya tudung ini, korang hanya perlukan dua jarum peniti dan satu getah je. Simple as that dan tak perlu nak lilit-lilit macam pakai tudung bawal atau shawl. Cuma this time korang perlukan tudung bawal dengan inner neck atau pakai je baju turtleneck yang boleh tutup bahagian leher korang.

Ainaa pun nak try jugalah tutorial tudung ala-apa Puteri dalam drama Sweet Dreams. Agak-agak kena ke tidak ya dengan muka Ainaa? Atau lebih kepada kena gelak je? Huhu! Check it out tutorial yang Ainaa dah siapkan untuk korang ini okay…

So apa pendapat korang tentang gaya tudung Puteri yang Ainaa buat ini? Kena ke tak dengan muka Ainaa? Atau kena gelak je lepas tengok? Huhu! Korang yang ada buat gaya tudung macam ini share laa sikit gambar korang dekat Lunaria! Nak juga tengok gambar #Lunagirls dengan gaya tudung Puteri, hehe!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

LUNARIUH: Tutorial Rambut, Experiment Mentos+Cola, Try Rap

Badan Akan Berjerawat Kalau Pakai Baju Berpeluh Terlalu Lama