in ,

Episode Running Man & KPOP Idol Paling Best!

Sumber gambar: www.blackpinkyg.com

Happy weekend girls! So apa plan korang untuk harini? LUNARIA cadangkan korang tengok Running Man! Running man adalah rancangan hiburan yang sentiasa dipenuhi dengan gelak tawa, tipulah #Lunagirls tak minat lagi-lagi episode yang ada Kool Idol! Harini LUNARIA senaraikan episod team Running Man dan Idol!

“Gladiator vs Merchant”

via GIPHY

Episod 250 ni yang paling kelakar sampai gelak kering gusi! Haha! Lagi-lagi dengan adanya kumpulan Bigbang, alamak cairnyaaa… masing-masing tak cover handsome dah..seronok lawan sampai rambut tak terurus!

“Come Over To My Plate”

via GIPHY

Siapa yang rindu dengan 2PM? Kalau rindu 2PM tengoklah episod 256 running man ni! Oppa-oppa 2PM yang dah lama menghilang buat come back main game dengan team Running Man kelakar habis! #Lunagirls check out nanti okay!

BTS

via GIPHY

Episod ke 300 Running Man bersama BTS! Arghhhh! Game baru mula oppa-oppa BTE dah tunjuk skill menari masing-masing tau! Mana tak fair! Hihi! Dan lagi kelakar bila halo Running Man try hard nak nak tiru tarian BTS! Korang kena tengok Kwang Soo menari, kelakar dahsyat!

“Teonju tour”

via GIPHY

“Hit you with that ddu-du-dddu-du du oh yeah yeah…” lagu yang tengah panas sekarang ni. Episod ke 330 Running Man bersama BLACKPINK! kalau #Lunagirls nak tengok Jennie buat cabaran dengan muka cute dia, korang usha episod ni..oppa Jong Kook pun cair tau! Haha!

Dalam Running Man, #Lunagirls boleh tengok perangai sebenar idol-idol favourite korang! Sebab masing-masing nak menang dan tak nak kena denda! Haha! Kalau dah tengok nanti, komen kat bawah korang suka episod yang mana okay girls! 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments