in ,

Eh Banyaknya Jenis Bra!

Image Source: Ali Express

via GIPHY

Did you know banyak jenis bra untuk different occasions? As girls, kita bukan je kena tahu macam mana nak pilih size bra yang betul tapi kena pilih bra based on our outfit! Menarik kan? Harini LUNARIA akan share beberapa jenis bra yang #Lunagirls patut ada!

Sumber: www.marksandspencer.com

T-SHIRT BRA

Apa tu t-shirt bra? Senang cerita, t-shirt bra sesuai untuk everyday wear..dan kalau korang pakai t-shirt atau baju tight, tak akan nampak bentuk bra! Hihi! Dan, akan membuatkan bahagian dada nampak kemas dan cantik! Yeay!

Sumber: www.amazon.com

SPORTS BRA

Sports bra sangat sesuai untuk #Lunagirls pakai semasa subjek Pendidikan Jasmani, bersenam or even swimming! Beza sports bra dan bra biasa? Well, sports bra akan menampung dada dan akan support tulang belakang semasa korang buat aktiviti bersukan!

Sumber: www.aliexpress.com

SOFT CUP BRA

For this one, sangat sesuai kalau nak pakai waktu ke sekolah tau! Soft Cup bra akan buat #Lunagirls rasa selesa through out the whole day di sekolah selama 8 jam! Wow! So, korang akan rasa lebih fresh and easy semasa belajar!

Yup, ada beberapa jenis bra yang bagus tapi agak di luar bajet korang..but a little extra money goes a looong way! Takpe, sempat lagi pujuk parents korang untuk beli, good luck girls! Hehe!

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Nak Study Tengah Malam, Tapi Mengantuk!

Aplikasi Selesaikan Soalan Math? Senangnya!