in ,

Dah Besar Girls Crush Kita Ni Ya~

Sumber gambar: Grist

Hai #Lunagirls kalau dulu Ainaa pernah share dengan korang senarai Boy Crush 2019This time Ainaa nak buat list a few artis perempuan yang pernah jadi kegilaan ramai boys and maybe ada girls yang minat dekat diorang ni…

FATIN AFEEFA

Sumber gambar: Instagram.com

Pelakon filem Tentang Bulan ini memang buat ramai girls luar sana jealous. Walaupun berusia 25 tahun tapi Fatin Afeefa still nampak macam student sekolah! Kalau #Lunagirls nak tahu, Fatin ni dah pun ada dua orang cahaya mata, mesti korang susah nak percayakan? Hihi. Korang, drama terbaru Fatin dah keluar tau, girls check it out tau.

MIA SARA NASUHA

Sumber gambar
instagram Mia Sara Nasuha

Mia? Siapa tak kenal Mia meh Ainaa pok sikit. Haha! Mia mula ceburi bidang seni since umur dia tiga tahun dan sekarang Mia dah pun berada di tingkatan empat. Tapi sekarang, Mia dah kurang berlakon sebab dia nak fokus pada pelajaran dan perniagaan tudung. Muda lagi dah ada business girls, jealous nya!

PUTERI BALQIS

Sumber gambar: Instagram.com

Puteri Balqis dan Mia ni memang girl crush yang mula berlakon sejak kecil. Walaupun digelar pelakon cilik, Balqis pernah menang pelbagai anugerah tau! Bagi Ainaa, lakonan Balqis ni memang 100% berkesan, lebih lagi kalau dapat watak sedih dan menangis. Dengarnya Balqis tengah bertarung dengan penyakit kanser hati. Jom doakan supaya Balqis cepat sihat ya girls.

MYSARRA SYAHFIEDZRIEN

Pelakon cilik dari Diari Ramadhan Rafique, Mysara sekarang dah besar tau! Kalau tak silap Ainaa dia dah sekolah menengah. Mysara baru je settle shooting Diari Ramadhan Rafique Reunion. Mesti korang excited nak tengok waktu bulan puasa ni kan?

via GIPHY

Jauh beza kan perubahan semua girls ni. Bukan diorang je yang boleh buat perubahan dalam diri, our #Lunagirls pun boleh! Yang penting korang kena work hard and trust yourself. Mungkin korang boleh jadikan those girls as motivation untuk korang terus berjaya.

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Social Experiment: Hampir Kantoi Dengan Polis Sebab…

Pakai BB Cream Ke Salutan Tepung Jagung? 😱