in ,

Boys Lagi Rendah Dari Kita Okay Ke Tak?

Sumber gambar: https://www.soompi.com/article/1191623wpp/made-9-trendy-couple-styles-can-find-korea

Hmm ada beza ke kalau boyfriend kita rendah atau tinggi? Ada effect apa-apa ke dekat relationship nanti? Hmm pening!

Tak perlu pening girls. Kata orang, ketinggian seseorang itu tak menentukan sama ada dia menarik atau tak dekat mata orang lain. Tapi kalau boys rendah ada daya tarikan yang tinggi tak agak-agaknya? Takkanlah boys yang rendah langsung tak layak nak dapat perhatian girls? Hari ini Ainaa nak share sikit dengan korang tentang kelebihan ada boyfriend yang lebih rendah daripada kita…

JIWA LEBIH SENSITIVE

via GIPHY

Biasanya lelaki rendah akan rasa insecure dengan ketinggian mereka.. Lebih lagi bila ada orang bandingkan mereka dengan orang lain. That’s why jiwa mereka lebih sensitive daripada biasa. Dan sebab itu juga mereka akan lebih hargai orang lain! So kalau kekasih hati merajuk, korang akan pujuk sepantas kilts!

CONFIDENT LEVEL LAIN MACAM

Betul tak kalau Ainaa cakap yang korang akan rasa bangga kalau ada girl yang tertarik dengan korang? Confirm waktu itu korang punya confident level naik sampai tahap paling tinggi betul tak? Iyalah, orang lain sibuk nak boyfriend tinggi lampai, tapi korang yang tak berapa tinggi tenang je dah dapat pikat hati girl. Tapi jangan bangga sangat ya, korang masih lagi sekolah, haha!

CUTE

Image result for korean couple
Sumber gambar

Cuba korang imagine jalan dengan si dia yang lebih rendah? Mesti cute je, biasanya orang kata perempuan rendah cute. Tapi sebenarnya lelaki yang lebih rendah daripada kita pun cute juga tau. Bila ambil gambar, bolehlah  korang posing letak tangan dekat bahu si dia, hehe!

EGO RENDAH

Actually, boys yang rendah egonya juga rendah berbanding lelaki tinggi. Sebab itulah boys yang rendah bersifat lebih tenang. Sifat tenang dan tak ego sebenarnya sangat penting dalam sesebuah relationship tau. Barulah happy selalu. Let say korang bergaduh, mesti si dia akan kawal keadaan dan selesaikan semuanya dengan mudah sekali.

To boys out there, jangan pernah rasa rendah diri dengan ketinggian korang. Semua ada kelebihan dan kekurangan masing-masing. Maybe kelebihan korang dekat ketinggian yang tak berapa rendah tu? Love yourself okay boys!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Backpack Yang Korang Perlu Ada

Warna Lipstik Yang Rare Korang Wajib Try!