in ,

Bosannya Dalam Kereta! Apa Nak Buat Ni!

Sumber gambar: http://www.serenflipity.com

via GIPHY

Cuti sekolah dah nak habis tak lama lagi.. mesti parents korang dah ada plan nak pergi holiday untuk habiskan cuti kan? Hihi! Tapi yang tak bestnya bila kena duduk lama-lama dalam kereta.. LUNARIA faham sangat! Jom follow tips menarik ni yang akan buat #Lunagirls lebih selesa sepanjang perjalanan!

DENGAR LAGU ATAU TENGOK MOVIE

via GIPHY

Memang dekat radio dah buka lagu, tapi #Lunagirls mesti ada playlist favorite kan? Masa ni earphone akan jadi best friend korang.. Sebab korang boleh dengar lagu atau tengok movie dalam kereta! Tapi jangan la dengar lagu sepanjang perjalanan, seeloknya after 2 or 3 hours journey baru la pasang earphone ya girls?

BACA BUKU

via GIPHY

Untuk #Lunagirls yang memang pantang ada masa lapang mesti nak baca buku… Ha! Waktu ni sesuai sangat untuk korang.. tapi make sure sebelum mula membaca tu spend dulu masa berbual dengan family dalam kereta okay? Nanti dah start membaca mesti tak boleh nak stop sebab kita dah dalam mood membaca!

PAKAI BAJU SESUAI

via GIPHY

Bila dah duduk dalam dalam kereta mesti air cond akan buat korang rasa sejuk.. So, ready sweater dekat sebelah atau selimut kecil supaya korang rasa lebih selesa dan tak kesejukkan macam dalam peti ais! Hihi!

SELESAKAN DIRI

via GIPHY

Kalau korang duduk dengan siblings yang lain dekat tempat duduk belakang, make sure tak ada barang-barang yang tak diperlukan macam beg baju, kasut atau apa je yang akan buat rasa tak selesa. Klau #Lunagirls nak best, ready dua atau tiga biji bantal so nanti kalau mengantuk boleh la peluk bantal tu..

LUNARIA harap sangat yang all our lovely #Lunagirls akan enjoy your holiday this year! Hargai masa bersama family and mana tahun next year korang nak kena masuk sekolah asrama, dah kena berjauhan pula. Hehe!

via GIPHY

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Nintendo? Xbox? #Lunagirls Main Tak?

Minum Air Sejuk Otak Lebih Kreatif?