in ,

BLACKPINK X Ariana Grande Bakal Berlaku? Oh Yeah Oh Yeah!

Woww! Power betul BLACKPINK! Lepas collaborate dengan Dua Lipa untuk lagu Kiss And Makeup, agak-agak lepas ini our unnie akan collaborate dengan artis international yang mana pula? Artis mana #Lunagirls teringin nak tengok untuk digandingkan dengan BLACKPINK?

Image result for blackpink dua lipa
Sumber gambar: https://www.koreaboo.com/stories/blackpink-dua-lipa-making-everyone-melt-behind-scenes-blackpink-diaries-newark/

Psst, dengarnya tak lama lagi K-Idol favorite kita ini akan buat lagu baru dengan penyanyi lagu Thank U Next iaitu Ariana Grande. Betul ke ni? Kalau betul, mesti gandingan ini bakal meletup! Kalau korang nak tahu, salah satu #Lunasquad kita, Faya, sangat minat Ariana Grande. Fuh, Ainaa yakin Faya sangat excited!

Since last week berita ini jadi bualan panas ramai fans lepas tengok gambat komposer Tommy Brown bersama kumpulan penyanyi lagu Kill This Love, BLACKPINK. For those yang tak tahu, Tommy ialah komposer lagu Thank U Next dan 7 Rings. Maybe gambar tersebut diambil lepas perjumpaan mereka untuk bincangkan kolaborasi Arian Grande X BLACKPINK?

View this post on Instagram

@blackpinkofficial

A post shared by Tommy Brown (@tbhits) on

Sebab itu ramai fans buat andaian yang perkara tu akan berlaku tak lama lagi. Before this BLACKPINK pernah nyanyi lagu cover Ariana Grande lebih kurang pada tahun 2017 yang lepas sempena satu acara muzik. At the same time Jennie pun pernah tengok konsert Ariana semasa diKorea. Agaknya Jennie mesti salah satu fans Ariana.. sebab itu dia tengok konsert Ariana!

Apa yang lagi best ialah Tommy sendiri ada masukkan gambar selfie dengan ahli BLACKPINK. Then tiba-tiba next posting dia ialah gambar yang sama tapi ada edit letak gambar Ariana pula dekat tengah tu. Hmm, kalau tak ada sebab takkan saja-saja dia nak edit betul tak? Tapi tak tahu la sebab apa dia edit macam tu, saja-saja je kot kan?

View this post on Instagram

Sry here’s the real one

A post shared by Tommy Brown (@tbhits) on

So, maybe perkara ini betul bakal berlaku? Boleh jadi jugakan? Confirm jadi satu fenomena baru dalam dunia industri muzik antarabangsa. Tapi apa pun benda ia still tak confirm lagi dan kedua-dua belah pihak pun tak ada bagi apa-apa statement. Kita pun tak boleh la buat apa-apa andaian sendiri. Kita tunggu je lepas ini ya. Mana tahu jadi betul-betul, habislah  satu dunia ‘demam’ dengan lagu baru mereka pula. Hehe!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Cikgu Cantik Dapat 15 Surat Cinta!

Kenapa Ada Parasosial Relationship Dengan Favourite Artis?