in

Bila Kena Serang, Ini Korang Kena Buat! Haiyakk!

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

“Setiap kali nak keluar rumah je parents bising, bosanlah hm!”, haip kenapa tu #Lunagirls parents tak bagi outing ke? Jangan marah, parents tak bagi tanda sayang sebab mereka risaukan keselematan anak-anak. Kalau nak juga jom belajar street self-defense dengan LUNARIA dulu hihi.

via GIPHY

Mesti macam eh kenapa pulak, kalau #Lunagirls nak tahu street self-defense ni adalah seni bela diri yang boleh diguna pakai bila kita berada luar. Kadang dengan few step yang kita belajar pun dan boleh menyelamatkan diri. Nak tahu macam mana? Mari tengok video dekat bawah ni.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Suka Lipstick Nude? Korang Seorang Yang ….

Makan Ais Buat Bakteria ‘Beranak’!