in ,

Bakat Terpendam K-Pop Idol!

Sumber gambar: LUNARIA

Seperti yang kita tahu, K-Idol hebat dalam nyanyian dan dance move. Sebab sebelum debut, mereka akan jadi trainee selama beberapa tahun.. Ada yang dua tahun, tiga tahun, yang sampai 10 tahun pun ada tau!! That’s why la K-Idol semua hebat-hebat.. But girls, aside from hebat dalam dunia senimereka pun ada bakat terpendam tau..

V BTS

Sumber gambar: LUNARIA

Selain menyanyi, V sangat meminati bidang fotografi tau! Kalau #Lunagirls nak tau, V atau Kim Tae-hyung ni meminati karya fotografi, Ante Badzimdari dari Australia. Disebabkan terlalu meminati karya Ante yang minimalis, V selalu gelarkan dirinya Vante! Cute kan? Dan V selalu juga kongsi gambar-gambar yang dia tangkap dekat akaun Twitter official BTS..

MINO WINNER

Sumber gambar: aminoapps.com

Siapa sangka yang Song Mino ni power melukis! Kalau #Lunagirls perasan, Mino suka melukis kartun dan karya- karya dia semua realistik tau! Rasanya kalau dia tak jadi penyanyi, mungkin dia akan jadi pelukis yang berjaya.. Agak-agak Mino sudi tak lukis muka LunaSquad? Hihi!

CHAEYOUNG TWICE

Sumber gambar: LUNARIA

Maknae girl group Twice ni bukan setakat comel je, tapi Chaeyoung pandai design corak tau. Tengoklah koleksi corak kasut Chaeyoung.. Memang nampak authentic betul. Sampaikan ada koleksi kolaborasi antara Twice dengan brand kasut SPRIS! Fuh power! Dan yang menariknya kasut tu semua dah sold out! Ada tak Once yang sempat beli kasut yang di design oleh Chaeyoung ni?

N VIXX

Kerana minatnya dalam figure skating, N atau Cha Hakyeon telah berjaya mendapat pengiktirafan di peringkat nasional dalam sukan tersebut! Tapi perjalanan dia bukan mudah girls.. N kena lalui pelbagai ujian untuk sampai ke peringkat tertinggi.. Sekarang ni N dah setaraf dengan atlet figure skating Korea iaitu Kim Yuna. Hebatnya N!

Pada mulanya mereka lakukan aktiviti ni sebagai hobi je, tapi ia telah menjadi salah satu kerjaya sampingan pula, contohnya N VIXX dan Chaeyoung Twice! #Lunagirls yang ada bakat terpendam, mungkin korang boleh ketengahkan bakat korang tu pula..  Mana tahu boleh menguntungkan korang!

What do you think?

14 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Hasil Kutipan Duit Raya ‘HILANG’?!

Yay! TWICE Buat Konsert Bulan Ogos Ni!