in ,

Bagi Kad Raya Pun Guna Hujung Jari Je

Sumber gambar: https://www.karangkraf.com/berita/jualan-kad-raya-semakin-malap-1.299023

Tahun ni macam malas je nak pergi beli kad raya.. bajet lari dah beli kasut raya baru.. Hmm..

Sumber gambar: https://www.karangkraf.com/berita/jualan-kad-raya-semakin-malap-1.299023

Sempena zaman teknologi yang dah berkembang, kita tak perlu nak susah payah tulis kad raya dan post dekat alamat rumah orang lagi! #Lunagirls just install apps je dan ada macam-macam kad raya yang menarik dan bingkai gambar yang cantik khas for those yang nak bagi ucapan raya dekat family and friends which is…

HARI RAYA PHOTO FRAMES

Sumber gambar: Play Store

Nak feeling hantar kad raya letak muka sendiri? #Lunagirls boleh install apps ni! Tapi hanya untuk pengguna Android je.. Korang boleh letak muka sendiri atau satu family sekali tau! After that boleh laa share dekat dalam WhatsApp dan hantar pada semua orang! Untuk apps ni, korang tak perlu nak edit apa-apa dah sebab format dah ditetapkan cuma tunggu letak gambar je!

HARI RAYA AIDILFITRI 2019 -CARD& FRAME

Sumber gambar: Play Store

Apps ni pun hanya available dekat Google Play sahaja. Tapi aplikasi ni hanya ada kad yang simple dan formal. Sesuai laa untuk parents korang hantar dekat kawan-kawan mereka. Filter yang ada kebanyakannya memang dah ada frame dekat tepi dan gambar hiasan bersesuaian dengan tema raya which is pelita, ketupat dan macam-macam lagi. Tapi kalau tak nak letak muka sendiri pun takpe, korang letak je emoji!

HARI RAYA HD PHOTO FRAMES

Sumber gambar: Play Store

This apps simple terox tapi tetap nampak menarik! Editing pun simple je.. Dan korang boleh letak muka satu family dekat bahagian yang dah ditetapkan! Tak perlu serabut nak letak itu ini, cukup setakat ada satu gambar dekat tepi dan ucapan Hari raya Aidilfitri sahaja.

RAYA 360 PHOTO FRAME MAKER HD

Sumber gambar: Play Store

Rajin nak edit kad raya? Apps ni memang sesuai untuk korang yang sangat kreatif ya.. Ada macam-macam stickers yang menarik dekat apps ni yang boleh korang pilih dan letak pada kad raya masing-masing. Siap ada tutorial tentang cara editing lagi for those yang tak tahu macam mana nak bagi kad raya tu cantik..

Hujung jari je girls kalau nak bagi kad raya sekarang ni.. Tapi tak rasa la kemeriahan tu sebab kalau dekat kedai, ada macam-macam pilihan kad raya yang menarik! Siap ada lagu lagi dalam kad tu.. Share la sikit kalau korang still dapat kad raya tahun okay! Kalau nak hantar kad raya dekat Ainaa pun boleh juga! Hihi~~

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Lepas Instagram & Facebook, WhatsApp Pun Ada Iklan?!

Bulan Puasa Jangan Malas Nak Exercise Ya!