in ,

Azam 2019 Buat Tiktok, Okay Tak? Haha

Sumber Gambar: https://pandaily.com

TIKTOK adalah aplikasi online video pendek yang paling WIN pada 2018, dan 2019 ni masih relevant ke? Kita tunggu je dan lihat! Hihi! Harini LUNARIA masih nak fe-feeling 2018 lagi dengan TIKTOK Challenge paling win 2018.. Jom kita throwback sikit!

BABY SHARK

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

“Baby shark do do do do do” lagu kanak-kanak yang paling famous, di sebabkan choreography yang mencuit hati bukan budak je malah orang dewasa di tiktok pun terbawa-bawa.

COUNT ON ME

Sumber Gambar: http://trinhluan.com

Video yang paling comel di tiktok dengan background lagu Count On Me dari Bruno Mars, di mana akan ada orang bagi tangan dan orang di depan akan memberi dagu mereka. Lagi-lagi kpop idol… aduh nak menjerit je “Oppa! comelnya” haha.

PUMP LIKE THAT

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Ini adalah video orang akan buat weird face time drop, time tu nampaklah bermacam bentuk muka ada. LUNARIA cuba buat juga tapi tak jadi, tak ada bakatlah nak buat hihi.

PICKUPLINE

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Cair betul dengar pick up line ni, kalau ada orang buat dekat kita sampai merah pipi wei. Jadi siapa yang nak belajar pick up line tengoklah video dekat tiktok. Lepastu cuba buat dekat kawan korang, tengok apa respond dorang hihi.

DDUDUDU DANCE

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Siapa tahu lagu Blackpink mesti akan buat challenge ni, kadang tengok dorang menari macam wau kalah Blackpink hihi. Tapi betul talented ye sebab menarik mengikut rentak setiap kali partHit you with that ddu-du ddu-du du

Korang setuju tak dengan senarai LUNARIA ni #Lunagirls, kalau ada yang lain boleh share dengan LUNARIA. Tak pun korang buat video tiktok dan share dengan mention di instagram @Lunariamy. Nak tengok juga, mana tahu LUNARIA boleh buat tiktok juga lepas ni hihi.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Bawa Bekal Pergi Sekolah Bukan Kedekut, Tapi Jimat!

Bangun Lambat? Jangan Bagi Alasan Malas Ke Sekolah