in ,

Asyik Lupa Je Date Datang Bulan!

Sumber Gambar: https://www.imore.com

Hai #Lunagirls! Korang pernah ada masalah kebocoran atau lupa bawa pad sebab tak peka tarikh period? Mesti pernahkan? Haa korang patut download aplikasi period tracker girls! Aplikasi tersebut mengandungi jadual dan ada juga sediakan beberapa tips tentang period korang tau! Jom check out senarai period tracker menarik pilihan LUNARIA..

CLUE

Sumber Gambar: https://thetechstorm.com

Aplikasi ini sangat user friendly! #Lunagirls bukan je boleh catat jadual period date korang tapi boleh selesaikan masalah korang tau! Hehe! Aplikasi Clue sediakan informasi tentang masalah yang mungkin korang akan alami semasa period and solution yang terbaik!

EVE

Sumber Gambar: https://www.refinery29.com

Kalau #Lunagirls yang ada masalah ketika period dan tak tahu nak bertanya dekat siapa, korang boleh cuba aplikasi ini! Aplikasi ini mempunyai chat room komunikasi yang digunakan untuk sharing tentang masalah kewanitaan..

PERIOD DIARY

Sumber Gambar: https://www.imore.com

Kalau korang nak aplikasi yang extra sikit, download je Period Dairy! Aplikasi ni ada theme yang rare dan boleh tukar ikut hati macam wallpaper phone tau! Menarik kan? Lepas ni lebih senang nak  korang check sama ada period korang consistent atau tak!

IPERIOD TRACKER

Sumber gambar: www.imore.com

Aplikasi Period Tracker merupakan yang aplikasi period pertama diperkenalkan! Aplikasi ini juga ada sediakan information tentang kesihatan kita! Dan app ni pun ada forum community tau.. korang boleh baca tentang masalah dan penjelasan daripada penasihat tentang period!

Aplikasi ni untuk korang keep track period korang dan ia kira cycle period untuk 25 – 28 hari.. Kalau period korang tak menentu dan darah yang keluar warna pelik atau berbau..jangan lupa check dengan doktor okay #Lunagirls!

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Serap Peluh Ketiak Guna Pantyliner?

Siblings Perempuan Boleh Simpan Rahsia Ke?