in ,

5 Penyanyi Lelaki Favorite #Lunagirls!

Sumber Gambar: https://www.coreaspect.org

Hai girls.. Haa tengah stalk siapa tu? Hihi! Sekarang ni sangat ramai penyanyi baru bagaikan cendawan tumbuh lepas hujan! Dan yang penting mereka full package tau.. Bukan setakat pandai menyanyi, rupa pun boleh tahan! Hihi! Harini LUNARIA nak share senarai penyanyi lelaki yang korang kena follow!

AS’AD MOWTAH

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

As’ad Mowtah baru je berusia 17 tahun, tapi follower Instagram dia dah lebih 1.3 million! Fuhh..dahsyat kan? Korang dah tengok belum single As’ad terbaru “Percaya”? FYI girls, lagu tu baru sebulan launch dah cecah 1.2 million viewer tau!

ANDI BERNADEE

Sumber Gambar: https://www.mhetv.my

Penyanyi kelahiran Kota Kinabalu, Sabah ini menggegarkan pentas industri dengan membuat kelainan dalam video clip lagu terbarunya, “Satu Peluang”! Dan dah 3 million viewers in 2 weeks! Kalau korang follow Instagram Andi, mesti korang tahu perkataan favorite dia iaitu #Bebi! Hihi!

ARIFF BAHRAN

Sumber Gambar: http://www.myhiburan.com

Ariff Bahran terkenal dengan lagu-lagu OST drama! Walaupun baru-baru ni Ariff dalam satu rancangan realiti tapi followers Instagram dia makin naik dan dah ada 165 ribu! Eh, korang dah dengar single Ariff terbaru Juara Dusta? Nangis terox kalau dengar! #sobsob

ISMA SANE

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Lagu Derita katanya dah ada lagu sambungan yang berjudul “Kembali”! LUNARIA lagi suka lagu Derita sebab lagi dekat di hati.. gituu! Hihi! Lepas je lagu Derita trending, follower dia terus meningkat naik jadi 115 ribu! Senang je buat lagu terus boleh famous tau..

ZYNAKAL

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

“Terbang, terbang, terbang melayang seorang. Jangan biarku seorang, kalau suka aku boleh ulang” Ha! Gitulah bait-bait lirik lagu Zynakal! Baru berusia 20 tahun tapi pernah cipta lagu untuk beberapa artis terkemuka seperti Ismail Izzani, Haqiem Rusli, dan ramai lagi!

Antara dalam senarai tadi yang mana favorite #Lunagirls? Tak salah untuk follow mereka untuk jadikan sebagai inspirasi.. Hehe! Yang penting, korang jangan lupa Instagram @Lunariamy tauu…

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Perkataan Korea Fans K-drama Mesti Tahu!

Oppsie..4 Habit Bahaya Untuk Telinga!