in ,

ARMY Bersedia Untuk Dapatkan Anak Patung BTS!!πŸ’ž

Sumber gambar: https://twitter.com/Mattel/status/1110397479344918530/photo/1

WHAT! My baby boys…. nak kena kumpul duit la pula untuk beli patung BTS!

Korang ada masa tak sampai dua bulan je ni girls untuk kumpul duit sebab semua koleksi ni akan keluar pada bulan September ni! Boleh dah simpan duit belanja harian RM10 sehari! Hihi!

Kalau korang tahu anak patung Barbie, mesti korang tahu juga tentang jenama Mattel yang terkenal keluarkan anak patung tersebut. So this time mereka akan keluarkan anak patung BTS! Tak sabarnya sis!

Since Januari lepas, Mattel ada dedahkan yang mereka memang akan keluarkan anak patung yang akan paparkan setiap ahli BTS cuma tak diketahui bila tarikh sebenar. So now, kita dah tahu yang masa yang ditunggu tunggu telah tiba!

【BTS Dolls at Toys β€œR”UsπŸ˜γ€‘Pre-Order NOW!!The BRAND NEW BTS Dolls are now available for pre-order at Toys"R"Us Malaysia πŸ‘‹πŸ’œ. Get the whole group – V, SUGA, Jin, Jung Kook, RM, Jimin and j-hope πŸ’œπŸ’œ.Pre Order your set here: <https://bit.ly/2NWf6Jb>Follow us for more #BTS updates. #BTSDollsOfficial #BTSxMattel

η”± Toys R Us Malaysia ε‘εΈƒδΊŽ 2019εΉ΄7月19ζ—₯周五

Semalam dekat Twitter kecoh la ramai cakap yang anak patung BTS tu bakal laku macam pisang goreng panas dekat tepi jalan. Adakah korang pun one of ARMY yang tak sabar nak dapatkan anak patung ni?Korang bakal tengok Vee, Suga, Jin, J-Hope, Jungkook, Jimin dan RM jadi anak patung cute! Semua pakaian dan gaya rambut mereka diambil ilham daripada muzik video IDOL.

Ehemm tapi korang memang kena kumpul duit sekarang la sebab dengarnya harga satu patung berjumlah RM80 hingga RM570. Tapi demi BTS, apa ada hal kan? Mesti korang sanggup beli kan girls. Hmm, korang nak tak kalau LUNARIA bagi giveaway anak patung ni? Kalau nak, komen dekat bawah okay!

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Jangan Malu Kening Tebal, Kan Boleh Sikat…

Nak Kulit Cantik? Elakkan Buat Benda Ni Before Tidur…