in ,

Apps Paling IN 2018, Korang Ada Tak?

Image Source: unsplash.com

 

via GIPHY

Hi #Lunagirls! Setuju tak tahun 2018 ni banyak benda best yang jadi? Lagi-lagi dengan pertambahan apps yang selalu trending sepanjang tahun. So today, LUNARIA  list down a few apps yang ONZ 2018! Let’s check it out girls!

HUJI CAMM

Sumber: Pinterest spaceninety8

Put your hands up girls kalau korang memang obses dengan apps HUJI CAM ni! Kalau korang perasan, this year ramai gila yang ambil gambar pakai apps ni sebab terus edit macam pakai polaroid camera. Style terox!!

UNFOLD

Apps ni cute sangat! Biasanya ramai akan pakai untuk edit Instastory supaya nampak lebih catchy! Dengan apps ni, korang boleh curahkan segala kreativiti korang dalam editing. Ehemm, ramai juga selebriti yang layan apps ni sebab dengan cara tu diorang boleh tarik ramai followers.

TIK TOK

Yass! Tahun ni Tik tok buat ramai yang ‘demam’ dalam kalangan ramai remaja dekat Malaysia! Siap ada yang buat compilation video Tik Tok terbaik dan kreatif. #Lunagirls still main Tik Tok tak?

#JOMDOOIT

Oppa Sean! Rugi kalau korang belum try game ni! Sebab korang akan addicted terus! The best thing pasal apps ni ialah kalau korang menang game tu, korang akan dapat duit tauuuu! Every day akan ada game pukul 12 tengahari dan 9:30 malam. Plus point juga sebab sambil main game, korang boleh tambah pengetahuan dengan soalan kuiz tu!

Antara 4 aplikasi LUNARIA share tadi, semua #Lunagirls dah ada? Kalau ada yang belum pernah try lagi, cepat-cepat lah install dekat handphone tu ya!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Kenapa Girls Dan Coklat Boleh Jadi BFF?

Ini Caranya Kalau Nak Jadi YouTuber!