in ,

Apps Online Games Dengan Squad Jarak 1 Meter

Sumber Gambar: http://mapsautism.com/

Sumber gambar: www.pinterest.com

Hai #Lunagirls! Minggu kedua cuti sekolah ni korang ada tak terfikir nak sleepover rumah your squad? Syoknya kalau rumah korang dekat dengan your squad.. lagi senang nak lepak! Hihi! Harini LUNARIA nak share apps online game yang boleh main in group dan sangat seronok bila bermain ramai-ramai!

CHARADES

via GIPHY

Game Charades memerlukan korang untuk teka karakter yang kawan korang buat! Dan yang lagi best, dalam game ni pelbagai kategori untuk korang pilih tau… Masa ni lah korang akan tengok bakat masing-masing untuk bagitahu hint supaya korang dapat teka!

WEREWOLF

via GIPHY

Untuk game Werewolf ini pula #Lunagirls and your squad yang dapat watak citizen perlu cari siapa di antara korang dapat watak wolf! Haa kawan korang yang dapat wolf tu mesti akan mengaku dia citizen juga sebab nak menang! Haha!

TRUTH OR DARE

via GIPHY

Game ni pun sangat sesuai untuk bermain secara berkumpulan! Nanti korang akan dapat tahu rahsia kelakar dan pelik tentang each one of your squad! Untuk yang suka cabran, boleh pilih untuk terima dare daripada kawan-kawan!

WHO CAN’T DRAW

via GIPHY

Untuk game Who Can’t Draw, #Lunagirls and squad akan diberi masa 15 saat dan beberapa klu untuk korang lukis sebelum pass phone korang kepada kawan seterusnya untuk menyambung lukisan korang! Dan orang terakhir akan teka apa yang dilukis tadi! Masa ni korang boleh serlahkan bakar melukis! Hihi!

JACKBOX

via GIPHY

Mengandungi lima perlawanan berbeza dan boleh dimain oleh dua hingga lapan orang pemain! Game yang menyeronokkan sama ada korang bekerjasama dengan kawan-kawan korang ataupun menyesatkan antara satu sama lain.. hihi!

Tunggu apa lagi #Lunagirls.. cepatlah download dan cuba bermain dengan kawan-kawan korang! Kalau dah cuba nanti jangan lupa share dengan LUNARIA tau.. Sambil main record, post dekat insta story and mention @LUNARIAMY okay!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Mix & Match Tema Baju Raya Paling On Tahun 2020!

Meriahkan Setiap Malam Ramadan, Naim Daniel Buat Live Bercerita Kisah Nabi!