in ,

Aplikasi Edit Video Macam Pro?

Sumber gambar: marketingland.com | Bridget Roman

via GIPHY

Haluu #Lunagirls! Korang pernah tertanya-tanya macam mana Instafamous edit video power gila? Don’t worry girls, after this korang maybe akan OVER POWER dalam bab editing sebab LUNARIA nak kongsikan beberapa aplikasi video editing! Let’s bring it on~~

FILMORAGO

Souce: www.prweb.com

Simple but awesome girls! Korang boleh gilap bakat editing sebab dekat aplikasi ni sangat mudah untuk sesiapa yang baru first time nak edit video! Ohh Yass! Tapi kalau memang dah expert dalam editing, memang pejam mata je la edit guna aplikasi ni! Hihi!

INSHOT

Source: www.pinterest.com/smexaminer

Kalau guna aplikasi InShot, memang rasa macam diri sendiri dah level professional edit video tau! Haha! Dalam satu video yang simple, #Lunagirls boleh tambah music, gambar, suara dan macam-macam lagi tau! Lagi senang untuk korang yang kaki IG TV! Hihi!

SPLICE

Souce: www.refinery29.com

Untuk #Lunagirls yang nak edit secara simple, aplikasi ni sesuai untuk korang sebab caranya sangat mudah untuk digunakan.. Tapi kalau nak lagi power, korang boleh explore lebih lagi untuk effect and filter yang best and MELETOP!

IMOVIE

Source: www.idownloadblog.com

Yass! iMovie adalah aplikasi yang paling simple antara yang lain untuk beginner sebab sekali explore pun korang dah boleh tahu macam mana nak edit video! Tapi sayangnya, hanya ada pada iOS sahaja! Chup, #Lunagirls jangan risau sebab untuk pengguna Android, korang boleh pakai aplikasi lain dalam senarai Lunaria tadi okay?

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Lunaria

Oh No, SPM Dah Nak Dekat!