in , ,

Game Online Barbie Korang Kena Try!

Sumber Gambar: https://workinman.com

Welcome to Barbie Life! LUNARIA nak membawa #Lunagirls semua ke alam Barbie hihi. Kalau sebelum ni kita hanya tengok Barbie di movie, main patung Barbie apa kata kalini kita ikut adventure Barbie dengan download beberapa aplikasi game Barbie yang menarik ni, mari LUNARIA kongsikan.

BARBIE LIFE

Sumber Gambar: https://play.barbie.com

Sebuah aplikasi game yang membolehkan korang bermain dan berhibur dengan Barbie. Dalam aplikasi ni ada 3 game iaitu Photo Booth, Coloring Creations dan Puzzles, ketiga-tiga game ni memerlukan creativity korang untuk buat hidup Barbie tu full with color, gitu! Dan ada juga video yang menempatkan cerita Barbie berseries. Bestkan?

BARBIE FASHION CLOSET

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Siapa yang minat fashion, suka bergaya? Apa kata korang create satu karakter Barbie korang di aplikasi ni dan jadikan ia seperti korang. Mesti gempakkan? Di dalam game ni, korang boleh ubah cara pakaian, makeup dan karakter macam mana korang nak. Ia macam living in your dream tapi jadi Barbie hihi.

BARBIE DREAMTOPIA

Sumber Gambar: https://www.youtube.com/

Ha! bagi korang yang mempunyai creativity  dan suka design itu ini, apa kata download game ni. Korang diberikan peluang untuk memotong, mewarnakan dan meletakkan aksesori di kepala watak Barbie, Prince dan haiwan yang berada di dalam game ni sambil mengikuti adventure Barbie dan kakaknya.

BARBIE MAGICAL FASHION

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Aplikasi ni macam 2 in 1 sepertiLUNARIA mention dekat atas ni, sebab game ni korang boleh make over Barbie korang menjadi truly Princess dengan makeup yang lebih power dan pakaian yang lebih glams! Senang cerita “it’s turn Barbie, to Princess story”. Game ni akan bagi korang magic box tau, so dekat situlah korang kena more creative.

Selalu kita main game perang-perangkan, sekali sekala lah kita main game ala-ala perempuan hihi. Ia akan buat kita lebih tenang, sebab takkan marah bila kalah. Jadi #Lunagirls kalau ada sebarang suggestion mengenai aplikasi game yang lain boleh bagitahu LUNARIA ye.

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Makan Ais Buat Bakteria ‘Beranak’!

Muka Ke Pelantar Minyak Ni? Argh!