in ,

Jom Cuba Aplikasi Android Terbaik 2018!

Sumber Gambar: https://blog.jakmall.com

Happy Saturday girls! Lagi beberapa minggu je nak habis tahun 2018.. #Lunagirls dah fulfill belum semua azam 2018? Kalau belum takpe.. korang boleh bawa ke tahun 2019! Hehe! Tahun 2018 ada pelbagai aplikasi yang trending! Untuk harini LUNARIA nak kongsikan tentang aplikasi Android 2018 yang korang patut cuba sebelum habis 2018!

ADOBE SPARK POST

via GIPHY

#Lunagirls selalu edit gambar guna Photoshop atau Lightroom? Apa kata korang cuba aplikasi Adobe Spark Post! Apps ni memudahkan korang untuk buat pelbagai interactive design secara instant! Dan mereka sediakan banyak template untuk korang pilih tau..

POKEMON QUEST

via GIPHY

Untuk #Lunagirls yang suka main online game, korang cuba main Pokemon Quest! Game ni lain sikit daripada Pokemon Go tau.. Korang boleh main game ni dengan kawan-kawan dan family member!

RUNTASTIC

via GIPHY

Siapa yang suka jogging tu boleh lah download aplikasi ni! Hehe! Sebab apps ini akan bantu untuk catat pergerakkan korang ketika jogging, berlari dan berjalan! Dan yang menarik, ia ada feature best iaitu sensor untuk mengesan degupan jantung kita dan mengira berapa kalori yang kita bakar selepas melakukan aktiviti!

FEEDLY

via GIPHY

#Lunagirls suka membaca? Kalau suka baca tentang perkembangan isu semasa mahupun hiburan, korang boleh je download aplikasi Feedly so boleh baca anytime and anywhere! Sekarangkan semua benda on the go.. hihi!

ALARMY

via GIPHY

Susah nak bangun tidur? Try apps ni! Aplikasi ni akan cabar korang dengan teka teki di pagi hari! Hehe! Kalau korang tak jawab teka teki tu.. korang takkan dapat stop alarm tu! Mesti korang akan rasa ebih segar lepas perah otak jawab teka teki tadi.. Hihi!

Ada tak pengguna Android yang belum cuba aplikasi dalam senarai tadi? Hehe! Belum terlambat untuk #Lunagirls cuba dan explore aplikasi trending ni.. Selamat mencuba girls!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Aksesori Untuk #Lunagirls Hias Diri!

4 Sebab Seseorang Sering Berbohong!