in ,

Apps Menang Duit? Yay!

Sumber Gambar: https://www.myworkfromhomeguide.com

Hai #Lunagirls, nak tahu tak yang handphone korang boleh buat duit tau. Macam mana, kena sewakan phone ke? Eh! Bukanlah tapi dengan hanya download beberapa applikasi yang LUNARIA senaraikan ni.

FOAP

Sumber Gambar: http://blog.earningstation.com

Siapa dekat sini yang suka tangkap gambar? Daripada buat collection sendiri apa kata jual gambar korang dekat applikasi ni sebab mana tahu ada orang tertarik dan beli. Satu gambar berjumlah 20 ringgit tau, wooo… banyakkan?

WHAFF

Sumber Gambar: https://mylinggih.com

Applikasi ni akan suruh korang mencuba beberapa applikasi baru yang WHAFF sediakan, apa yang perlu korang buat adalah Install, main, buat survey dan dapatlah duit. Senangkan?

EARN MONEY

Sumber Gambar: https://www.sipita.com

Merupakan applikasi yang menawarkan bayaran wang setiap kali korang mengikuti beberapa aktiviti yang ditawarkan. Antaranya mendaftar di laman web, mencuba applikasi baru dan sebagainya. Tapi ni korang kena dapatkan 100 point untuk dapat 1 usd.

APPTRAILERS

Sumber Gambar: https://www.myworkfromhomeguide.com

Yang ni senang je, korang hanya perlu tengok video yang dorang siarkan dalam beberapa saat then dapat duit. Kalau nak ganjaran yang lebih korang share dekat media social ataupun like!

Berbaloikan #Lunagirls tak adalah kita menghabiskan masa dengan menghadap social media saja. Harap dengan perkongsian LUNARIA, korang mendapat satu ilmu yang baru dan pendapatan sendiri hihi.

What do you think?

14 points
Upvote Downvote

Comments

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Jom #Lunagirls Cuba 5 Trick WhatsApp!

Jom Try Simple Exercise Di Rumah!