in ,

Apa? Ryan Gosling Pernah Roommate Dengan Britney Spears?

Sumber gambar: collegecandy.com

via GIPHY

Awww! Comelnya Ryan Gosling! Ada #Lunagirls minat Ryan tak? Lunaria pun tak boleh stop fan-girling Ryan juga! Hihi! This Canadian hottie terkenal dengan bakat lakonan beliau dan not to forget his face yang tak pernah tua tu! Haha! Korang nak tahu lagi pasal Ryan? No worries, LUNARIA gotchu lovelies! Psst.. fakta #4 serious favorite LUNARIA!

 

via GIPHY

Ryan Gosling  famous because of the movie, The Notebook (2004) dengan co-star-nya, Rachel McAdams! Dua-dua mainkan peranan dengan baik dan #Lunagirls mesti akan menangis and cair bila tengok movie ni! Dah lah Ryan sweet sangat pula tu! Weekend ni boleh sleepover with your bestfriend and tengok movie ni okayy? LUNARIA love teroxx! Hehe! 

 

via GIPHY

Korang ada yang minat dan pandai menjahit tak? Hobi korang sama dengan Ryan tau! Ryan suka habiskan masa dia dengan menjahit okayy.. Comelkan lelaki pandai menjahit? Eee cairnya hati! Mesti #Lunagirls tak sangka kan? Bestnya kalau Ryan boleh buatkan 1 sweater untuk kitaa…

via GIPHY

Masa Ryan kecil-kecil, Ryan ada ADHD iaitu Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Ia adalah mental disorder di mana seseorang tu susah nak memberi tumpuan terhadap sesuatu. Maksudnya,  masa kecil-kecil Ryan susah nak bagi tumpuan to his studies so mak Ryan kena berhenti kerja dan ajar Ryan dari rumah!

via GIPHY

Fakta yang ni, memang favorite LUNARIA! Rasa nak simpan Ryan dalam poket please! Hehe! Ryan akan bawa his dog, George dengan dia ke yoga class tau! Penyayangnya! Comel and precious sangat perangai Ryan kan?

via GIPHY

Before Ryan jadi seorang superstar, Ryan pernah join jadi ahli Club Mickey Mouse pada tahun 1993 tau! Out of 17,000 pelakon kanak-kanak yang talented, Ryan terpilih! And here’s another juice, Ryan pernah roommate dengan Britney Spears, Justin Timberlake and Christina Aguilera! Wow, dari Ryan dah perform! Great job Ryan!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Basuh Seluar Jeans Pun Ada Pantang Larang?

Perfect Instagram #OOTD? Here’s How!