in ,

Apa Nak Buat Cuti Sekolah Ni…..

Sumber Gambar: Instagram Jessica Harris

Oh Yass! LUNARIA  tak sabar sangat untuk cuti sekolah bermula! Macam-macam aktiviti kita boleh buat tau! Hehe! #Lunagirls jangan risau..harini LUNARIA share aktiviti luar kotak yang korang boleh buat untuk cuti sekolah nanti okay? Let’s begin~~

Berniaga Online!

Tanpa memerlukan modal, #Lunagirls boleh jual barangan terpakai secara online tau! Just put aside good stuff yang tak diperlukan lagi, and post it on your social media! But make sure barangan yang dijual masih elok dan cantik okay? Alang-alang tu, boleh juga jadi side income masa cuti nanti! Hewhew~

Belajar bahasa ketiga!

Belajar bahasa baru sangat onz sekarang! #Lunagirls boleh belajar sendiri dekat rumah from YouTube je! Senang kan? Hehe! Psst….lagi best kalau belajar sama-sama dengan squad korang! So that nanti boleh jadi secret language tau! 

via GIPHY

 Belajar Skill Baru! 

Cuti sekolah nanti #Lunagirls boleh juga belajar memasak, buat kek, menari, menjahit, and a lot more! Best nyaaa! Hikhik! Dan mana tahu sebenarnya skill baru itu hidden talent korang dan boleh asah jadi bakat yang membuahkan hasil? Ohh yess! Orang kata sambil menyelam minum air!

Enjoy Dekat Sunway Lagoon!

Wehooo! Seronoknya kalau enjoy with squad dekat taman tema air Sunway Lagoon! Main gelongsor air Vuvuzela, naik roller coaster, petting zoo, paintball, aaah syoknya! #Lunagirls risau tiket masuk over budget? Don’t worry, we got you covered! Sekarang, SuperDeals ada 16% discount special tau! Korang boleh layari www.superdeals.com.my atau boleh klik je sini okay?

via GIPHY

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

#LunaExplores: DIY Mask Muka 2 Minit Je!

Annyeonghaseyo, Happy Birthday Oppa!