in ,

Anak Artis Yang Merupakan TikTok Famous!

Sumber gambar: sinarviral.kini.blog

Sekarang ini, semua orang nak main TikTok tak kiralah umur berapa pun.. Nenek pun dah mula main TikTok tau! Dan ada juga beberapa orang TikTokers famous yang sebenar sama ada korang tahu atau tidak, mereka adalah anak kepada selebriti tanah air. Followers mereka pun beribu tau! Dan bakat mereka dalam TikTok itu pun memang not bad! So, jom kita usha antara anak artis yang merupakan TikTokers famous.

MIA SARA SHAUKI 

@samiarashok i gave in and decided to do one of these… #jojochallenge #jojopose #tiktokmalaysia #foryoupage♬ JoJo Pose To this audio full version on SoundCloud – apollofresh

Kenal tak Afdlin Shauki? Pengacara, pelawak, pelakon, penerbit yang memang terkenal di tanah air. Anak sulung Afdlin Shauki memang selalu update video TikTok dia dengan benda-benda yang fun tau! Selain itu, kalau korang nak tahu dia pun mewarisi bakat ayah dia tau! Sebab dia pun dah mula berlakon. Comel sangat Mia! Kalau korang nak tengok video TikTok apa yang tengah trending, boleh usha TikTok Mia.

ATHALIA

@officialathaliaaJust a tiktok TMI tag #foryoupage #foryou #fyp #tiktokmalaysia #tiktoksarawak #asian #trend #tiktokusa #asian #dance♬ original sound – sweetlifeofteancum

Pernah dengar tak lagu Langit ke 7, haa! Penyanyinya, Sharifah Zarina! Kalau korang nak tahu, Athalia ini anak perempuan Sharifah Zarina, sama cantik dengan ibunya, Athalia pun memang ramai followers di TikTok dan semua video TikTok dia memang relax sahaja, kira masa tengah chill boleh layan

IRIS LEONA 

@leonsmeonsscomment if you think I should start practicing so I can make better TikToks on ice ❄️♬ Im moving too fast x Cookie shop Mashup – flowsounds

Memang cantik dan berbakat dalam ice skating, kalau korang nak tahu Leona adalah anak kepada Azhar iaitu seorang arkitek dan pelakon lama. Bukan setakat itu sahaja, dia pun memang minat dunia modeling dan style yang digayakan oleh Leona pun korang boleh jadikan rujukan sebab semuanya comel belaka! Untung dia, cantik dan berbakat!

CIK B 

@cikb66#fyp♬ original sound – cikb_havoc66

Siapa saja di Malaysia yang tak kenal dengan anak Dato Seri Vida? Cik b atau nama sebenarnya yang memang sedap habis iaitu Edlynn Zamilleen ini memang digemari dan disayangi ramai orang. Gayanya memang sempoi habis, ramah dengan ramai orang, budak paling chill orang kata, Cik B punya TikTok memang best dan banyak yang kelakar! Baru-baru ini Cik B ada tweet sesuatu yang kelakar tau.. #ytjt Siapa follow Cik B komen sikit!

Mesti ada antara korang yang sebenarnya tidak sangka pun yang mereka ini anak artis.. Kalau tengok TikTok mereka memang bersahaja dan tak ada yang over pun sampai perlu buat video bergelek-gelek. BTW, kami LUNARIA pun ada TikTok dan korang jangan lupa follow kami juga di @lunariamy! Mungkin lepas ini kita boleh buat TikTok duo? 

What do you think?

-7 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Alatan Makeup Yang Perlu Korang Selalu Bersihkan

Hero Heroin Yang Mungkin Sesuai Digandingkan Bersama