in ,

Aksesori Untuk #Lunagirls Hias Diri!

Sumber Gambar: http://identity-mag.com

Perempuan dengan aksesori memang tak boleh terpisah, sama ada yang free hair mahupun bertudung. Kadang macam rasa tak sempat ikut trend sebab cepat je trend aksesori ni berlalu. Kalau #Lunagirls tak nak ketinggalan trend aksesori ni, Jom baca artikel LUNARIA kalini…

EARING

via GIPHY

Sekarang kalau kita tengok bermacam-macam design earing, yang tengah trending now adalah earing yang besar dan panjang tu. Even yang bertudung pun boleh pakai earing tau dengan selitkan di tudung, tapi tak silap dah ada earing yang direka untuk gadis bertudung. So tak ada masalah dalam menutup aurat dan memakai earing.

HEAD BAND

via GIPHY

Well, headband satu trend yang tak ketinggalan zaman. Kalau korang nak nampak comel boleh lah beli yang ada bow besar, kalau nak nampak cool beli yang macam bandana tu dan kalau nak macam ala-ala concert Coachella beli lah flower crown. Selalu ada je yang tak confident sebab takut macam over but don’t care with what people said girls!

BRACELET

via GIPHY

Siapa dekat sini suka kumpul bracelet? Kita geng, yeay! Kalau korang tak nak tangan korang kosong hiaskanlah dengan bracelet. Mula-mula memang tak selesa, lama nanti mesti suka. Kalau LUNARIA suka pergi kedai bracelet dan buat handmade punya sebab boleh letak nama sendiri. Cool kan?

RANTAI

via GIPHY

Kalau cakap pasal rantai mesti teringat rantai emas, tapi LUNARIA sarankan untuk bergaya jangan pakai rantai emas ye takut something happens dekat korang. Rantai korang boleh pakai macam choker untuk yang free hair dan rantai bermanik untuk yang bertudung itu dah nice okay. Simple but cool.

KACA MATA

via GIPHY

Ada orang kata trend ni “Tak rabun tapi pakai cermin mata” kenapa? Sebab dorang pakai kaca mata yang putih tu. Ala! Biarkan apa orang kata, pakai selagi boleh sebab kita ikut trend kan #Lunagirls. Tapi make sure tu beli ikutlah kesesuaian muka, jangan terlalu besar sangat. Kadang dah nampak macam bee hihi.

Cool tak cool tips LUNARIA ni, ini adalah suggestion je ye sayang semua. LUNARIA tahu mesti ada antara korang yang teringin mencuba fashion terbaru tapi tak tahu apa. Jangan ragu-ragu sebab pembaharuan korang mesti akan di notice oleh orang lain. You go girl!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Cara Caj Phone Dengan Betul!

Jom Cuba Aplikasi Android Terbaik 2018!