in ,

5 Video YouTube Trending 2018!

Sumber gambar: http://sandrasays.com

via GIPHY

Tahun 2018 dah nak melabuhkan tirai, so banyak sangat benda best yang jadi sepanjang tahun. Hmm LUNARIA rasa today we all nak share a few trending video yang ada dekat Youtube sepanjang tahun 2018. Maybe korang pun tak sangka yang this video sangat meletup sampai capai jutaan viewers…

DDU-DU DDU-DU by BLACKPINK

via GIPHY

Apa lagi video yang trending and jadi kegilaan ramai orang? Tak kisah la someone tu minat KPOP or not, mereka mesti akan tengok juga video klip lagu DDDU-DU DDU-DU by BLACKPINK ni. Until today, this video dah capai hampir 600juta viewers! Daebakkkkkk~

LAGI SYANTIK by SITI BADRIAH

Sumber gambar: Youtube

Siapa je yang tak rasa nak menari kalau dengar lagu ni main dekat radio? Haaaa, #Lunagirls mesti selalu buat lagu Lagi Syantik as one of your TikTok background music. Hehe! Hampir 450 juta viewers dah tonton video ni.

DEEN ASSALAM by SABYAN

Sumber gambar: Youtube

177 juta viewers selama 7 bulan bukan la angka yang kecil for this band bila lagu Deen Assalam yang mereka cover ni jadi favorite ramai. Sebab lagu cover tu, their band jadi terkenal dekat luar also dalam Indonesia.

THANK YOU, NEXT by ARIANA GRANDE

via GIPHY

Baru seminggu upload, muzik video lagu Ariana Grande ni dah cecah 133 juta tontonan! EvenΒ today, this song still trending dekat Youtube! Bukan tu je, even masa first time lirik video lagu ni keluar, ramai sangat dah excited nak tengok the real music video.

This is only a few list yang LUNARIA boleh bagi. But korang boleh je layan all this video dekat Youtube. So cuti sekolah ni boleh la marathon banyak video kan. Hehe!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

4 Sebab Seseorang Sering Berbohong!

5 Permainan Traditional Takkan DiLupakan