in ,

Instagram?? Yeay!!

Sumber gambar: www.travelandleisure.com/photography/best-instagram-accounts

via GIPHY

What’s up #Lunagirls? Dah like gambar dekat Instagram @Lunariamy belum? Hihi! Harini LUNARIA nak share random facts tentang Instagram..Well, sekarang kebanyakkan girls merupakan pengguna Instagram tapi mesti #Lunagirls tertarik dengan senarai fakta ni!  So, tunggu apa lagi? Let’s check it out! 

via GIPHY

Ada tak #Lunagirls kat sini peminat setia pizza? Fakta ni mungkin menarik untuk korang! Hehe! Di Instagram, pizza merupakan makanan yang paling banyak di post after sushi! Siapa sangka rupanya ramai pizza junkie! Yass! Sep sikit!!

Lepastu, menurut kajian yang dilakukan oleh Omnicore Agency, 68% pengguna Instagram adalah perempuan! Wow! Girl power much! 

via GIPHY

Fakta seterusnya #Lunagirls kena berhati-hati sikit! Instagram pernah terbocorkan 1000 contacts artis-artis yang berprofil tinggi kepada dark web pada Ogos 2017. Scary nya! So ingat girls, jangan share personal details korang di media sosial okay?

#Lunagirls tahu tak, gambar ibu jari Kylie Jenner dan baby dia yang comel tu paling banyak likes kat Instagram? Whattt! Dengan 18 juta likes tau! Cuba korang imagine kalau likes tu tukar jadi duit? Fuhh, macam-macam kita boleh beli! Hehe!

Last but not least! Pengguna Instagram yang aktif ada lebih daripada 700 juta pengguna! Yup! Banyak dahsyat beb!That is like… sesuku penduduk di United State! 

Tak salah kalau #Lunagirls selalu post and share di Instagram tapi ingat, gunalah dengan cermat dan selamat okay girls? Sebarkan love and positivity, selalu! Opss, jangan lupa follow Instagram @Lunariamy okayy! Hehe~

via GIPHY

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Pad Jenis Apa Nak Pakai Ni?! Urghhh!

Mask Muka Boleh Makan? WHAT?!