in ,

3 Online Games Korang Patut Check Out!

Sumber gambar: Cartoon Network | Mordecai And Rigby

Hey Girlies! LUNARIA tahu bukan boys je yang suka main video games kan? Hihi! Now, #Lunagirls main online game apa? Nanti boleh share dengan LUNARIA okay? Hehe! So, harini LUNARIA nak suggest dekat korang 3 online video games yang top trending!

FORNITE BATTLE ROYALE

Game Fortnitni sangat senang nak main dan sangat addictive tau! Opss! Hehe!  Apa yang fun tentang game ni adalah, korang boleh main dengan kawan-kawan dan paling best, game ni free to download! So, apa lagi! Jom cuba main #Lunagirls! 

DOTA 2

Dengan pelbagai update baru, #Lunagirls boleh enjoy game ni dengan kawan-kawan tau! Dota 2 terbaru ni ada banyak character yang menarik dan mempunyai pelbagai superpower yang baru untuk cuba tau! Before anything, korang boleh cuba tutorial dulu so senang nak fight dalam game Dota 2 nanti! 

LEAGUE OF LEGENDS

Game kali ni perlukan teamwork yang padu untuk menang girls! Konsepnya sama macam Dota 2 tapi complicated sikit sebab League Of Legends perlukan skill, time management dan strategy yang tepat! Bunyi mencabarkan? But worry not, girlies! Kalau korang practice game ni banyak kali, #Lunagirls confirm terus addicted dengan game ni!

#Lunagirls cubalah online game ni okay? Jangan risau, semua game ni free of charge dan senang untuk di download. Jadi, tunggu apa lagi? Go and have some fun! But make sure homework siap okay? Hehe~

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Bye PT3!! Tapi Apa Nak Buat Lepas Ni?

Nak Study Tengah Malam, Tapi Mengantuk!