in ,

3 Bahan Je Untuk Kulit Cantik!

Sumber gambar: www.pinterest.com

via GIPHY

Hi girlies! Harini LUNARIA share cara nak buat mask hanya menggunakan madu, lemon dan telur sahaja.. Yup! You hear it right! 3 bahan je girls! Dan korang boleh jumpa 3 bahan ni kat dapur mak! Hehe. So, tunggu apa lagi? Let’s begin~

Untuk mencerahkan kulit muka, #Lunagirls hanya perlu campurkan putih telur dengan madu. Korang rata kat seluruh muka dan tunggu for about 15-20 minit and then bilas dengan air sejuk. okay? Putih telur akan buat kulit rasa tegang dan madu akan membantu untuk menyamakan warna kulit korang!

Untuk mengurangkan bintik hitam di muka, #Lunagirls pecahkan sebiji telur, campurkan dua sudu besar pati lemon dan 1 sudu madu! Mix these babies up together then ratakan kat muka okay? Tunggu selama 30 minit sebelum bilas muka dengan air sejuk. Fyi, lemon akan bantu #Lunagirls mengurangkan bintik hitam!

via GIPHY

Jangan lupa try 2 mask ni okay? Tapi kalau ada alahan kat bahan-bahan ni, #Lunagirls boleh cuba guna cara membuat masa menggunakan buah dan sayuran LUNARIA ada share dalam artikel sebelum ni okay? Hihi! Selamat mencuba dan have fun girls!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Fake Friends? Masa Untuk FILTER!

3 Sekolah Malaysia Berjaya Di Mata Dunia! #BANGGA