in ,

3 Aplikasi IG Highlight Cover Menarik!

Sumber gambar: YouTube MPLATCO

Hai #Lunagirls! Korang edit Instagram story guna aplikasi apa? Selalu kita tengok influencer atau instafamous punya highlight Instagram story semua cantik dan unik kan? Kalau nak DM tanya macam lambat sikit nak dapat kan.. Haha! It’s okay girls! Meh LUNARIA share 3 apps yang boleh #Lunagirls cuba dan explore okay! 

CANVA

Sumber gambar: New Apps Daily YouTube 

Aplikasi Canva ni sangat best tau sebab sangat senang nak guna! Korang boleh download je dekat app store or google store. Canva ada sediakan few symbol for free and kalau #Lunagirls ada bajet lebih, boleh beli design untuk tambah pilihan! Ala, yang free pun dah cukup comel! Korang cuba try test okay! Hehe!

WATERCOLOUR LOGO MAKER

Sumber gambar: steemit.com

Aplikasi yang ni lebih menarik sebab warna dan background yang digunakan sweet-sweet gitu! Kalau ada #Lunagirls yang suka warna pastel, color  lembut-lembut, korang boleh check it out okay! Cara nak edit pun senang tau!

LOGO MAKER SHOP

Sumber gambar: download.cnet.com 

Aplikasi ni mencabar sikit, tapi sangat menarik sebab #Lunagirls boleh create logo sendiri tau! Kalau korang nak asah bakat dan kreativiti seni tersendiri, haa boleh cuba guna aplikasi Logo ni! Dan yang penting, Instagram highlight korang tak kan sama dengan orang lain! Baru lah unik!

So #Lunagirls jangan lupa download dan cuba aplikasi yang LUNARIA share ni okay? Kalau korang dah buat nanti jangan lupa tag LUNARIA tau..masa ni lah nak kongsikan bakat dan kreativiti terpendam korang! Hihi!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Bermalas-Malasan Pun Ada Faedah Tau!

Drama Korea Ada Unsur Friendship! So Sweet!