in ,

2019 Dah Dekat… Apa Azam #Lunagirls?

Sumber gambar: www.goodhousekeeping.com

via GIPHY

Pejam celik, pejam celik… Lagi beberapa hari je kita akan masuk ke tahun baru 2019! Mesti korang rasa macam cepat sangat masa berlalu sampai tak rasa yang dah banyak benda jadi sepanjang tahun ni kan. So girls, ni LUNARIA nak bagi idea sikit kalau korang masih belum ada azam untuk tahun 2019 ni.

SETTLE AZAM TAHUN 2018

via GIPHY

Haaa, before nak fikir azam tahun baru why not korang capai dulu azam tahun 2018 yang tak tercapai tu? Maybe ada a few azam korang still belum terlaksana. Tak semestinya tahun baru, kena ada azam baru kan.

STUDY WELL

via GIPHY

Kalau before this korang jenis suka study last minute… This 2019, make sure korang tak ulang lagi benda yang sama. So after this kalau cikgu dah bagi tahu tarikh exam, korang kena la prepare study awal sikit… Nanti mesti dapat result power!

BANGGAKAN PARENTS

via GIPHY

This is the most important things dalam diri setiap anak-anak. Waktu zaman sekolah ni la korang kena banggakan parents. Simple je girls, korang study sungguh-sungguh and waktu exam dapatkan result yang gempak. Dengan cara tu pun parents kita dah bangga tau.

BE A BETTER PERSON

via GIPHY

Setiap orang mesti nak yang terbaik buat diri mereka. #Lunagirls pun mesti nak jadi better person setiap hari kan. So, mulai tahun baru ni korang kena pupuk sikap positive dalam diri dan jangan pernah rasa rendah diri.

HARGAI ORANG SEKELILING

via GIPHY

Kalau dekat sekolah, kawan lah orang yang paling rapat dengan kita. While dekat rumah, parents dan adik-beradik yang paling dekat dengan korang. Hargai setiap saat korang dengan mereka tau nanti.

via GIPHY

LUNARIA harap this new year, korang akan jadi lebih baik daripada tahun ni dan jangan lupa settle dulu azam tahun yang lepas ya. Hehe!

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Lip Tint Buat Bibir Lebih Hitam Tau!

Betul Ke Kalau Terjaga Malam Sebab Hantu Kejut?